Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Να στο πω απλά. Εγω στο κινητό μου δε θα το έκανα αυτό το πράγμα. Απο Ρώσικη με ανεπίσημο (Όχι δικό μου) ξεκλείδωτο bootloader να βάλω άλλη Rom διαφορετική εντελώς. Εγώ τον Αύγουστο την έκανα τη διαδικασία με κλείδωμα και ξεκλείδωμα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μπορεί μέσω fastboot με mi flash tool να γίνει εγκατάσταση και να είσαι οκ χωρίς πρόβλημα. Αν όμως μια στο εκατομμύριο κλειδώσει? Θα δώσεις 30 ευρώ για ξεκλείδωμα μετά. Εαν γίνει γιατί αποτι διάβασα χθες ή προχθές δεν απαντάνε για το ξ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
-
@pavlidisc Να και 2 από μπαλκόνι φίλου με Gcam Arnova N6 V1 με Hdr+ parameters στο super high. @foxy4270 δεν είπα ότι είναι καλύτερη βρε. Όλοι ότι είναι χειρότερη λένε. Απλά δοκιμές κάνω με τη νεα Gcam να δούμε τι ψάρια πιάνει. Να πω μόνο ότι έκανε γύρω στα 20 δευτερόλεπτα να τη βγάλει..... 44041861455_660d8a3868_c.jpg Gcam arnova n6 v1 super high by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 43141426810_514bec8ec6_c.jpg Gcam arnova n6 v1 super high by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE
-
Παράθεση από pavlidisc: “Φρέσκια BSG για Mi8. Αλλά δεν ξέρω έχει ρυθμίσεις για high την αγανάκτησή μου μέσα. Telegram: Contact @gcammi8mi from my Mi8 ” Είναι απλή αυτή. Δεν έχει ρυθμίσεις δυστυχώς. @foxy4270 official global stable 10.0.2.0 Και το hdr+ parameters το είχα στο medium γιατι στο high και ειδικά super high αργεί πολύ πολύ για να βγάλει μια φώτο.
-
Να και εγώ βραδινά πλάνα με στοκ και τη Gcam N6 V1 . Στη gcam ανέβασα λίγο saturation γιατι τα χρώματα είναι χάλια στο default. Highlight saturation στο 2.0 και Shadow saturation σρο 2.5 Πρώτα στοκ μετά gcam. 44953379981_776f7b4957_c.jpg Stock by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 44041127815_ee113eb808_c.jpg Gcam Arnova by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 30016397497_0e0116274e_c.jpg Stock by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 31080623878_2450a44e9a_c.jpg Gcam Arnova by Alvast Dimitris …