Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@Murderous θα χάσεις τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους. Φωτο, ταινίες, μουσική μένουν. Καλού κακού μπες στο settings, aditional settings κια κράτα ενα local backup ολα τα system. Κλήσεις, μηνύματα, wifi settings κτλ. Θα αποθηκευτεί στον φάκελο MIUI, backup. Πάρτο και Ρίχτο στον τι υπολογιστή να το δείτε ες.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@Murderous Εγώ εχω magisk 17.1 απο εδώ Magisk-v17.1.zip σε global official stable rom και όταν το πέρασα το magisk και το dm verity αυτό εδώ q8ua3q26u3qtqs7 Κόλλαγε και εμένα με τις τρεις τελείες και το android. Μπήκα σε fastboot mode και έδωσα fastboot format userdata Κάνει factory reset και μου άνοιξε.
-
KING ♔ OF THE FRUITS
ΜήνυμαΤΙ έχεις βάλει κανα bot και τα μαζεύει μόνο του?
-
αναβαθμιση kenzo
ΜήνυμαHMNote3Pro θα κατεβάσεις
-
Παράθεση από jimmynet: “Γιατί στις τελευταίες ROM ενώ λειτουργούν όλα άψογα παρατήρησα ότι στο εικονίδιο του Gmail δεν δείχνει το badge το νούμερο ξέρετε με το πόσα νέα mail έχεις. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές το δείχνει κανονικά. Αυτά σε Kenzo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πήγαινε settings, notifications & status bar, app notifications βρες την εφαρμογή που θέλεις και ενεργοποίησε το app icon badge.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
alvin1983 - - Recoveries
ΜήνυμαΘα περιλαμβάνει το τοπ inox.......
-
alvin1983 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εσείς βολευτείτε με αυτά που έχετε και όταν έρθει στα χέρια μου θα βγει σε .....σκωληξ-ο-έκδοση... ” Παράθεση από demakhs: “Εμείς είμαστε φαν του Καστοριανού, ΕΣΥ τι δεν καταλαβαίνεις? ” Αφού στο είπε ξεκάθαρα ο Καστοριανός τι δεν καταλαβαίνεις????
-
alvin1983 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το "δικό" μας, που είναι λέμε?? ” Εδώ. Τι δεν καταλαβαίνεις? TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.0908 by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ
-
-
-
enable camera 2 API
Μήνυμαναι μπορείς φυσικά. Δοκίμασε να παίξεις με hdr parameters στο high και πιο πάνω.