Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
enable camera 2 API
ΜήνυμαΣτη selfie να κλείνεις το hdr. Για βίντεο δε ξέρω με τη selfie δεν έχω βγάλει ποτέ. Βάλε και αυτή MGC_2.7.010_4.4 C2API_kenzo_v3.apk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
enable camera 2 API
ΜήνυμαΜα στο είπα απο την αρχή.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
enable camera 2 API
ΜήνυμαΕγώ λέω βάλε μια gcam να δοκιμάσεις πρώτα ότι δεν ειναι ενεργοποιημένο το api2. GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk Αυτή είναι έτοιμη για το kenzo. Βαλτην να δεις μην παιδεύσαι τσαμπα.
-
enable camera 2 API
ΜήνυμαΝομίζω έχει η ελληνική ενεργοποιημένο το api2 από μόνη της όταν το είχαμε ψάξει πριν μήνες.
-
-
Παράθεση από Thracia: “@akkis Αν έχεις κατεβάσει το φουλ rom zip,κάνε το εγκατάσταση από το twrp και πριν το reboot κάνε εγκατάσταση και το magisk γιατί αλλιώς δεν θα ανοίγει η συσκευή. Μετά θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία που έκανες και πριν για το you tube. Στο twrp wipe τις caches μόνο όχι τα data ” Ακριβώς αυτό. Πρέπει να πας στο system update πατάς πανω δεξιά τις 3 τελείες , download update. Κατεβαίνει όλη η νεα ρομ και όχι μόνο το update. Έτσι θα γίνει κανονικά το update απο το twrp μετ…
-
-
Ναι μόνο κωδικό Γιατί το mi account το έχει βρει.
-
Παράθεση από naxioths1979: “Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από naxioths1979: “ψαχνω έναν σε όλο το κόσμο να πήγε με chinese και ξεκλειδωτο bootloader σε miui 10 μεσω ΟΤΑ και να brickare το τηλέφωνο και δεν βρίσκω εντυπωση μου κάνει..... ” Φτάνει αυτός από το φόρουμ??Brick Mi 8 Dipper China vergion με Global Stable Ή μήπως θέλεις και από το global forum? xiaomi mi8 dead brick rom load - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Mi 8 brick after trying to lock the device. - Xiaomi…
-
-
Παράθεση από naxioths1979: “ψαχνω έναν σε όλο το κόσμο να πήγε με chinese και ξεκλειδωτο bootloader σε miui 10 μεσω ΟΤΑ και να brickare το τηλέφωνο και δεν βρίσκω εντυπωση μου κάνει..... ” Φτάνει αυτός από το φόρουμ?? Brick Mi 8 Dipper China vergion με Global Stable Ή μήπως θέλεις και από το global forum? xiaomi mi8 dead brick rom load - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Mi 8 brick after trying to lock the device. - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Br…
-