Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Για μένα καλύτερη για το κινέζικο τηλέφωνο είναι προς το παρόν η official china stable ή developer rom με αγγλικά και κινέζικα σαν γλώσσες μόνο. Μετά η αμέσως επόμενη που είναι unofficial είναι η xiaomi.eu που έχει βάση την china rom και δε θα φοβάσαι μη κλειδώσει ξαφνικά η συσκευή και την πατήσεις. Και των παιδιών εδώ που θα βγει με china source σε λίγο καιρό.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα φίλε μου. Καλύτερα που δεν είναι ενεργοποιημένο το ARB. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πας και πίσω σε Rom αν δε σου αρέσει η πιο νέα έκδοση Φυσικά Μόνο να μην πας πίσω σε έκδοση Android.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@Gkontos10 Πέρνα την από πάνω μόνο με καθαρισμό των 2 cache και αν δεν τότε ένα factory reset από twrp φτάνει.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Καλημέρα παιδιά στο ΜΙ6 που αυτή την στιγμή έχω MIUI V9 8.5.3 και θα ήθελα επιτέλους να δοκιμάσω την V10 απλα με τραβάνε πίσω κάποια πράγματα 1. μπορώ να την περάσω χωρίς φόρματ του σκληρού (format data) ?? μονο Factory reset, data, cashe, davlink ???? 2. με αυτά τα anti roll back υπάρχει κίνδυνος ?? 3. σαν ρομ τι λεεί ? αξίζει η αλλαγή ??? ” 1. Αν έχεις την ελληνική stable 8.5.3 μόνο Factory reset Θέλεις. Μπορείς να δοκιμάσεις να τη περάσεις από πάνω βέβαια μόνο με καθα…
-
-
-
Xiaomi και Google Safety
ΜήνυμαΠαράθεση από Germak: “Σας πήρα στον λαιμό μου συγνώμη παιδιά για την πρόταση...... Έπεσε και το forum! ” Έτσι να βάλουμε και λίγο έξτρα δουλειά στα παιδιά Γιατί τα ίδια και τα ίδια με τις Ρομ που μαγειρεύουν έχουν μπει σε ρουτίνα μου φαίνεται.
-
-
Xiaomi και Google Safety
ΜήνυμαDevice is certified
-
Xiaomi και Google Safety
ΜήνυμαΌλα δείχνουν καλά
-
Xiaomi και Google Safety
ΜήνυμαΕγώ δεν έκανα τίποτα. By default το έχω και το magisk και δεν έχει ούτε μια εφαρμογή hide.