Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi mi 8 gcam ενα υπέροχο ηλιοβασίλεμα Έτσι ακριβώς ήταν ο ουρανός στα χρώματα, το saturation το εχω χαμηλά. 47068285484_353d224f52_c.jpg Sunset veikou Xiaomi Mi 8 google camera by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 46941506615_530309ec73_c.jpg Alsos Veikou Xiaomi Mi 8 google camera by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE
-
Οτι το ψειριζουμε το θέμα είναι μεγάλη αλήθεια όπως επίσης και το ότι όποια συσκευή να είχαμε θα γκρινιάζαμε πάλι. Αλλά το Mi Mix 2s είναι ανώτερο απο το Μι 8 φωτογραφικά. Μικρή μεν η διαφορά αλλά παραμένει διαφορά. Εδώ με το ζόρι οι νέες συσκευές να βάλουν κάτω (εαν κιόλας το βάζουν κάτω) φωτογραφικά μιλώντας το δυόμιση ετών κινητό τέρας Mi 5s, αν είναι δυνατόν.
-
Και εγώ συμφωνώ με τον @spideman3 Το Mi 8 πολύ καλύτερο είναι απο το Mi 9 σε στοκ κάμερα πάντα. ειδικά το βράδυ σε δύσκολες συνθήκες θα το φάει ζωντανό χωρίς OIS που θα ανεβάζει χρόνο. Εδω 2-3 δείγματα ολες στοκ κάμερα αυτόματες για του λόγου το αληθές και μια bonus στο τέλος. 45272659041_7f38fb42ca_c.jpg Red tower Korça Mi 8 by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE Τροποποίηση42660737240_237308cce1_c.jpg Mi 8 auto Lake Ohrid by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE 44134243832_d72d15ccde_c.jpg Mi…
-
Αυτό έχω εγώ Digitus-DN-3023.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
-
@giannisgoku Σε Kenzo μια χαρά δουλεύει το δακτυλικό. Τώρα έστησα το κινητό και ξεκλειδώνει αστραπιαία. Ιδού και η απόδειξη ότι το έχει κρατήσει και καταχωρήσει κανονικά.
-
Δεν το ανανοίγεις το αρχείο. Οπως είναι το βάζεις στον φάκελο Gcam στο κινητό σου. Αν δεν υπάρχει ο φάκελος ανοίγεις τη κάμερα, πας κάτω κάτω και πατάς Save settings. Δίνεις ενα όνομα οτι ναναι και πατάς save. Παίρνεις το αρχείο που κατέβασες (που τελειώνει σε .xml) και το βαζεις στον φάκελο Gcam, config. Και μετά κάνεις αυτό που γράφει ο Μήτσος απο πάνω.