Εν συντομία να πω Luma έχει να κάνει με τη φωτεινότητα μιας φωτογραφίας. Οπότε luma denoise εχει να κάνει με την μείωση του "θορύβου" της φωτεινότητας μιας φωτογραφίας Chroma denoise έχει να κάνει με μείωση "θορύβου" στις διακυμάνσεις των χρωμάτων της φωτογραφίας. Όσο ανεβάζεις τα νούμερα μειώνεις το θόρυβο ΑΛΛΑ Αν ανεβάζεις πολύ τα νούμερα για το noise reduction στο Luma denoise θα χαθεί η λεπτομέρεια απο τη φωτογραφία και θα δείχνει αυτό που λένε παστέλ τα παιδιά εδω. Σαν ελαιογραφια. Το καλύτ…
Βάλτε τη 18 και διαλέξτε xml απο τη πρώτη σελίδα. Είναι όλα υπέροχα που είδα και στον Γιώργο. Έναν καλό λόγο βέβαια δε λέει για τις ρυθμίσεις που έχουμε φάει μερόνυχτα δοκιμών μετά Στα κρύα της Καβάλας και της Αθήνας. Τέτοιος είναι ακούς Μήτσο @demakhs?
Όχι όχι εσένα ήθελα. Κοίτα φωτο υπέροχες που τραβάς. Μάθε λοιπόν και στο παιδί εδώ πως τα καταφέρνεις εσυ που είσαι γκουρού των 16:9 και 4:3. Και έχετε την ίδια συσκευή. Εμείς οι υπόλοιποι Mi 8 και ενα Mi 5s έχουμε.
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από alvin1983: “Χάνουμε το Ois εκεί εμείς. Καλά και εσύ δεν είχες βέβαια Ois. Τι χρόνο έπαιζες Αντρέα? Η το άφηνες αυτόματο? ” το ois ειναι Hardware και δουλευει παντα. ” έχεις δίκιο δάσκαλε. Μπερδεύτηκα με το Eis που μπορείς να το κλείσεις,αλλά είναι του software το Eis.
@johnnyman τα αρχεία που ανέβασες να τα βάλουμε και στο άλλο νήμα για τη κάμερα του Mi 8 στην αρχική σελίδα ώστε να τα βρίσκουν εύκολα? Θα το φτιάξει ο @geoanto555 .
Εγω το λέω αυτό και το λέω γιατί επιλέγοντας για τη πίσω κάμερα μοντέλο Pixel ή Pixel Xl τα οποία αυτά τα 2 μοντέλα δεν είχαν Ois μήπως δε δουλεύει και σε μας? Δεν Είμαι σίγουρος, υπόθεση κάνω βάση των σκέψεών μου αυτών.