Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από amavroudis: “Ανοίγεις την εφαρμογή και τη πας στο παρασκήνιο. Πατάς το πλήκτρο επιλογής εφαρμογών παρασκηνίου και κρατάς την εφαρμογή που θέλεις να κλειδωσεις πατημένα, εμφανίζει το λουκετακι και τη κλειδώνεις... ” Θα το δοκιμάσω κι αυτό, αλλά φαντάζομαι ότι δεν λύνει το πρόβλημα..... Το ζητούμενο είναι να έρχονται οι ειδοποιήσεις χωρίς να τρέχει η εφαρμογή στο παρασκήνιο.....

• Παράθεση από NasDriver: “Έχεις κλειδώσει τις εφαρμογές με λουκετάκι ώστε να μην κλείνουν στο παρασκήνιο ? ” Πως το κάνω αυτό...?

• Παράθεση από NasDriver: “Εκτός από τις ρυθμίσεις της συσκευής, πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει και τις ανάλογες επιλογές και στις εφαρμογές. ” Και αυτό το έχω κάνει.....

• Παράθεση από chrdes: “Συγχρονισμό ενεργοποιείς κατεβάζοντας την κουρτίνα και πατάς το εικονίδιο. Redmi Note 7 Global EU Rom ” Κι αυτό πατημένο ήταν.....

• Παράθεση από chrdes: “Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή ειδοποιήσεις (σε κάθε εφαρμογή). Γίνεται πατώντας παρατεταμένα το εικονίδιο και μετά επιλέγεις πληροφορίες. Παράλληλα πρέπει να έχεις ανοιχτό το συγχρονισμό. Redmi Note 7 Global EU Rom ” Τις έχω ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις.... Για τον συγχρονισμό, δεν ξέρω ποιά ακριβώς ρύθμιση εννοείς .... Αν εννοείς μέσα απο την εφαρμογή, το έχω κάνει κι αυτό..... Τίποτα όμως....

• Καλησπέρα στην ομάδα..... Καινούριος στο τηλέφωνο αυτό αλλά και στο forum.... Γι' αυτό και ας με συγχωρέσετε αν έχει ειπωθεί, αλλά με ένα όχι και τόσο μικρό ψάξιμο δεν βρήκα κάποιον άλλο να έχει αναφέρεις αυτό το πρόβλημα... Στο καινούριο μου τηλέφωνο λοιπόν (MIUI Global 11.0.3 Stable - 11.0.3.0 (PGGEUXM), ενώ τα έχω εγκαταστήσει και σετάρει όλα μια χαρά, δεν έχω και δεν μπορώ να βρω τρόπο να μου έρχονται notifications για μια σειρά από εφαρμογές, με κυριότερες όμως το Gmail, το Viber και το Wha…