Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ουτε το πληκτρολογιο που ειναι με mouse μαζι το εμφανιζει αλλα μολις του συνδεσα το στικακι του τα ειδε κ παιζουν μια χαρα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν λες τηλεχειριστηρια κ αξεσουαρ επειδη δεν ειναι ασυρματο να συνδεθει με bluetooth οχι Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα πηρα ενα ενσυμαρτο controller για το mi tv box s ενω αναβουν οι ενδειξεις δεν παιζει θα χρειαστει καποια επιλογη μεσα απο το μενου του mi box s; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα gamepad ασυρματο για το mi box s να μπορεσω να κοιταξω μεσα απο skroutz δωστε κανα 2 επιλογες να εχω για παιχνιδια το θελω Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω πηρα usb ethernet κλασσικο κ δουλεψε απο την αλλη πως θα ξερουμε αν κατι ειναι συμβατο η οχι; Να υποθεσω φταιει το λογισμικο του tv box κ γενικοτερα αναβαθμισεις που τυχον θα παρει; Για αποσταση 3μετρων το καλωδιο ethernet να ειναι cat5 η cat6 για να μειωσω τις απωλειες; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το τηλεχειριστηριο του που μπορουνε να το βρουμε; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην προσπαθεια να δω τι ειναι καλυτερο ωστε να εχω το μεγιστο των δυνατοτητων της συσκευης Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τουλαχιστον δεν ειμαι με wifi εκανα την συνδεση καλυτερη Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απλη χρηση θα κανω τιποτα παραπανω τωρα αν στην πορεια αγορα το επωνυμο θα εχω κατι καλυτερο στην ταχυτητα; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορα τυχαιου usb hub 4 θεσεων usb stick sandisk 32 usb 3.0 usb σε ethernet οχι tp-link απο powerline tp-link συνδεθηκε κ αρσυματο ποντικι logitech ολα πανω στο mi box s δουλεψαν αψογα τωρα δεν ξερω αν το επωνυμο usb ethernet της tp-link μου εδινε κατι παραπανω απο τα 60-65mbs που εκανα μετρηση Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλη εβδομαδα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα να εχουμε ενα ομορφο ΣΚ χρονια πολλα στους εορταζοντες Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικα εγινε η αγορα του mi tv box s εχετε να μου προτεινετε file manager; κ πως οταν καταργω μια εφαρμογη παω στην λιστα διαχειριση εφαρμογων κ συσκευης στην κατηγορια μη εγκατεστημενες κ μου την εμφανιζει; γινετε να την καταργω εντελως να μην εμφανιζεται; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγραψα λαθος ps4 controller ηθελα δικια διατυπωση Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα εχουμε λινκ στο skroutz να μου δωσετε να κοιταξω για controller που θελω να παρω για το mi box s; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα στην παρεα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλο σαββατοκυριακο καλα να περασετε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk