Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

GEORGE13 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Στα 240 μια συσκευη με καλη καμερα εχετε να μου προτεινετε για φιλο; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα με κινητο μεσω wifi που το μετραω εχω 7,5 κοντα 8 απλα μην κανει συνεχεια αναζητηση κ φτασει σε σημειο τετοιο που να γινει κουραστικο Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξερει καποιος να μου πει για το xiaomi mi tv box s που θελω να κανω μια απλη τηλεοραση smart αν παιζει ρολο η ταχυτητα που μου φτανει μεχρι 7,5 m/bs αντε 8 m/bs; Αξιζει η να μην ασχοληθω; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χριστος Ανεστη οταν λες ελαττωματικο modem τι εννοεις; Γιατι δεν εχω εγω παρατηρησει κατι τετοιο ειναι πρωτη συσκευη ολη μερα ανοιχτη δεν διαπυστωσα το παραμικρο Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα στην παρεα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλο μηνα καλη πρωτομαγια χρονια πολλα στους θωμαδες Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χριστος Ανεστη Ζωοδοχου Πηγης εορτη να ειστε ολοι καλα καλο πσκ να περασετε καλα λογο κ της πρωτομαγιας Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα τον τελευταιο καιρο εχει παρατηρηθει ειδοποιησεις απο εφαρμογες να ερχονται αργοτερα κ ολες μαζι συμβαινει γενικοτερα; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χριστος Ανεστη αφου ανοιγει θα ελεγα να παρεις ενα καλο backup απο τα αρχεια επαφες αν εχεις γνωση περνας παλι την ρομ με καθαρη εγκατασταση κ στηνεις απο την αρχη την συσκευη σου αν εχεις ξεκλειδωτη την συσκευη μπορεις να βαλεις eea η xtrv για να διαπιστωθει τι φταιει αν δεν σου εχει πεσει κατω η την εχεις χτυπησει πουθενα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χριστος Ανεστη ευχομαι μια υπεροχη μερα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πολυχρονοι οι εορταζοντες να τους χαιρομαστε υγεια κ οτι καλυτερο Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χριστος Ανεστη ευχομαι τα καλυτερα για τις οικογενειες σας Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σερφαρεις μια χαρα κ εγω με την eea ειμαι ευχαριστημενος Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλη Ανασταση Καλο Πασχα να εχουμε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα Καλη Ανασταση Καλο Πασχα αυτο ειναι καλο απο την εφαρμογη την αλλη αν θελει καποιος μπορει να τον ακολουθει να λαμβανει γρηγοροτερα την αναβαθμιση το μονο που δεν θυμαμαι αν γινετε κ ota παντα εβαζα την plus Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την κατεβασα απο το φορουμ αλλα μηπως την κατεβασαν κ δεν την εμφανιζει στο updater; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ειναι επισημη; Γιατι δεν την εχει μεσω updater κ μου εκανε εντυπωση Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερωτηση απο που ειναι η νεα ρομ; Γιατι απο τον updater δεν την εβρισκε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σαν πρωτη εντυπωση παρατηρησα εχει καλυτερη ανταποκριση στις εφαρμογες κ πηγαινει λιγο γρηγοροτερα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απο τον updater περναει χωρις να αποσυμπιεσουμε το αρχειο; Οπως το κατεβαζουμε; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk