Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Εχω eea rom κ δεν μου την βγαζει μπορεις να μας δωσεις λινκ; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η pixel πολυ καλη την ειχα βαλει αν την υποστηριζει ακομα ο ιταλος μεσω εφαρμογης τοτε δοκιμασε την Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

GEORGE13 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημερα Χρονια Πολλα για την ημερα καλο σαββατοκυριακο Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν γνωριζεις περα ξανα με καθαρη εγκατασταση την ρομ να κοιταξεις να ειναι η σωστη που θα κατεβασεις σεταρεις το κινητο απο την αρχη κ βλεπεις πρωτα ομως κανε ενα backup των αρχειων επαφων αν εχεις που θελεις να τα κρατησεις Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστω για την διορθωση Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν ξεχασα καμια αλλη δωστε λινκ πως βλεπουμε απο τους υπολοιπους modders για τον αν υποστηριζουν την συσκευη Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα σου προτεινα eea ευρωπαικη αν δεν κανω λαθος να με διορθωσουν με στηριξη απο την κινεζικη Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Gcam urnyx05 κ των bsg Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλο σαββατοκυριακο καλο μηνα στην ομορφη παρεα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Poco f3 και 5g

GEORGE13 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Οχι δεν παιζει κατι τετοιο κοιταξε αν γνωριζεις να περασεις με καθαρη εγκατασταση την ρομ ξανα να δεις αν στρωσει Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα καλο σαββατοκυριακο Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα Χρονια Πολλα στους Εορταζοντες Ζητω το Εθνος Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα στην ομορφη παρεα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Poco f3 και 5g

Μήνυμα

Αν δεν ασχολεισαι πολυ με το ιντερνετ γυρισε σε 4g την συσκευη σου κ οταν με το καλο υπαρξει πιο καλυτερη καλυψη 5g γυριζεις την ρυθμιση μια σκεψη να πειραματιστεις σκεφτηκες να εχεις ακομα εναν παροχο για να συγκρινεις; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Poco f3 και 5g

Μήνυμα

τι παροχο εχεις;

• Xiaomi Poco f3 και 5g

Μήνυμα

Σταδιακα ερχεται στις πολεις η καλυψη 5g στο κεντρο μπορει να πιανεις μια χαρα κ καπου λιγο πιο μακρια να μην εχει συμβαινουν διαφορα ασχολεισαι γενικοτερα αρκετες ωρες με το ιντερνετ; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπερα καλη εβδομαδα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Poco f3 και 5g

Μήνυμα

Πρωτου αποφασισεις δες ρωτα καλο υπολοιπο κυριακης Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Poco f3 και 5g

Μήνυμα

Εσυ ξερεις απλα μου το ειπαν γιατι ρωτησα γιατι ηθελα κ εγω οποτε φιλος που του ειχαν πει απο την χρονολογια αυτην ειναι παλια οποτε χρειαζεται αλλαγη Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Poco f3 και 5g

Μήνυμα

Η sim που εχεις ποσα χρονια την εχεις αν ειναι απο το 2017 περιπου κ πισω να ξερεις θα ηταν καλο να την αλλαξεις για να εχεις σιγουρια οτι ενεργιποιεις το 5g αρα το υποστηριζει κ η sim Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk