Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Poco f3 και 5g
ΜήνυμαΑυτοματη επιλογη το εχεις; Σημεια που δεν θα εχεις καλυψη 5g λογικα θα σε πηγαινει αυτοματα 4g σκεφτηκες να ρωτησεις την εταιρεια που εχεις πια σημεια στην περιοχη σου εχουν 5g για να κοιταξεις αν στο κανει κ αυτοματα αν αλλαζει σε 4g; Να δεις γενικοτερα σταθερα σημεια 5g αλλιως δες για αλλαγη ρομ η μετα τις ρυθμισεις της συσκευης σου μηπως καπου θελει αλλαγη Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Poco f3 και 5g
ΜήνυμαΔοκιμασες να περασεις μια αλλη ρομ; το 5g ειναι ενεργοποιημενο μεσω μηνυματος; αλλιως να περιμενεις καποια αναβαθμιση η θα σου απαντησουν κ πιο εμπειροι Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Poco f3 και 5g
ΜήνυμαΕαν κανεις επανεκκινηση την συσκευη δεν φτιαχνει το προβλημα; Με τι ρομ εχεις την συσκευη σου; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλο σαββατοκυριακο να εχουμε Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα σημερα φαινεται οτι εχει πιο πολυ κρυο απο τις αλλες μερες τι εχετε να πειτε; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλη σαρακοστη καλο μηνα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλη κυριακη Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλο σαββατοκυριακο Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλη εβδομαδα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα να εχουμε μια ομορφη κυριακη Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαSoideman3 οτι σ'ευχαριστει αλλα δεν θα τσικνησεις; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα στην παρεα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα στην παρεα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα καλο υπολοιπο κυριακης