Εκανα χθες προσπαθεια με το mi unlock εδωσα ολα τα δικαιωματα αλλα την συσκευη δεν μου την βλεπει Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα τελευταια κ εμενα μου το εκανε με το xiaomitools εμπαινε σε fastboot κ μετα απο λιγα δευτερολεπτα με πεταγε ενας λογος που δεν σκεφτομαι για να ξεκλειδωσω Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω που χρησιμοποιω gps με δεδομενα δεν μου το παρουσιαζει για την κληση που αναφερεται δεν το εχω παρατηρησει θα κοιταξω κ αν ειναι θα σας ενημερωσω Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ειναι βασικο εργαλειο κανε υπομονη αλλιως ενα καλο backup κ προχωρας στο στησιμο η στην αλλη περιπτωση μια δευτερη συσκευη για τετοιες περιπτωσεις φθηνη αλλα κρατας τα απαραιτητα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειμαι με την global stable 12.5.5.0 δεν μου εχει δημιουργηθει κανενα θεμα γι'αυτο που χρησιμοποιω την συσκευη με καθαρη εγκατασταση χρονος στησιματος σε χρονο ικανοποιητικο
Γυρισε σε global stable περιμενε κανα 2 αναβαθμισεις να στρωσουν λιγο κ μετα την περνας για αρχη αυτο θα εκανα πριν σιγουρευτω Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειμαι με global stable κ δεν εχω διαπιστωσει καποιο θεμα απο τοτε που ειμαι κατοχος καντε καθαρη εγκατασταση οσοι δεν κανατε κ στηνετε απο την αρχη την συσκευη μηπως κ στρωσει αλλιως περιμενετε νεα αναβαθμιση για να λυθουν bugs Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk