Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
τι να σου πω εγω εχω απο 1800 κ εκει που δεν περιμενα μονο απλο δικτυο αλλα πριν στο ποστ μου δεν το επιασες μην δινεις πολυ σημασια δεν αξιζει τον κοπο κ αναφερομαι στο γεγονος οτι κ εγω στην αρχη ετσι σκεφτομουν μολις μου ειπαν εδω τα παιδια τι ακριβως παιζει ειναι μικρη διαφορα να ψαχνομαι αρα σκεψου κ αναλογα κινησου κ μην βαζεις το μυαλο σου σε σκεψεις τετοιες
-
λιγοτερες κεραιες καλυτερο σημα @Yiannis P να κοιταξεις τις επιλογες σου τι δικτυο εχεις επιλεξει σε προσφατη επισκεψη στα μερη σου επιασα 4g απο την 1800 μπαντα σε μεγαλα μερη θα εχουμε καλυψη σε μικροτερα οχι κ να μην εχεις μεχρι να συμβει η αλλαγη θα εχουμε αγορασει καινουργια συσκευη κοιταξε κ την sim αν υποστηριζει 4g
-
ολα μια χαρα απο χθες για την συσκευη μου γι'αυτο που ζηταω με περασμα μονο wipe cache dalvick κ να πω οι ρυθμισεις δεν επηρεαστηκαν καθολου
-
@GeorgreBairas κοιτα να δεις εδω το mido το ονομαζουν redmi note 4 global edition κ το γραφει στα πλαγια της συσκευασιας με κοκκινα γραμματα κ ακομα μια διαφορα που πρεπει κανενας να μην το εχει αναφερει στην επανω πλευρα της συσκευασιας εχει το 4 κ με κωδικο 2016102 το mido του εξωτερικου αναγραφει στην συσκευη επανω 4χ με κωδικο 2016101 snapdragon κ τα δυο το πρωτο εχει την B20(800αρα μπαντα) το δευτερο οχι αλλα πιανει 4g απο τα 1800 κ σε μεγαλη καλυψη δικτυου γνωμη μου κ απο παιδια εδω στην κ…
-
tolis38 να ξετικαρεις απο τις ρυθμισεις μοναχα το παλιο για να τρεξεις το καινουργιο αν δεν το εχεις κανει
-
Σε mido απο χθες αργα το βραδυ κομπλε
-
Εμενα εχει θεμα το messenger με ειδιποιηση led ενω το εχω τικαρει δεν αναβει ξερει κανεις; Εφτιαξε το θεμα με την μπαρα κ εχω τον κυκλο στο led οχι βοηθεια ευχαριστω
-
δηλ με dalvick κ cache μονο κανενα προβλημα;
-
κ βασικα ευχαριστουμε εχω μια απορια καθε φορα σε αναβαθμιση ρομ πρεπει να κανουμε ολα τα βηματα αυτα;
-
καλη τυχη κ ευχαριστουμε την citis
-
καλη τυχη να εχουμε
-
αγορα note 4x
Μήνυμααρα κοιταξε ετσι αλλιως τα σκρουτζομαγαζα που σου εγραψα στο προηγουμενο νημα μου =============== Απρ 22nd 2017, 2:18am =============== Κ επρεπε μαζι με την αγορα να του ειχες παρει κ θηκη κ τζαμακι μια απλη για αρχη κ εβλεπες μετα
-
αγορα note 4x
Μήνυμαθελεις να κοιταξεις για την global edition να γραφει η να κοιταξεις διαστασεις απο gsmarena κ αν με καποιο ειναι το ιδιο παραγγειλε αλλιως αλλος τροπος επειδη εαν δεν κανω λαθος το προμηθευει η infoquest καποια σκρουτζομαγαζα που συνεργαζονται μαζι της ρωτας αν εχουν