Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
κατοχοι της συσκευης εχετε στα μηνυματα θεμα με τους χαρακτηρες; γραφεται με τελευταια xtrv κανονικα 160; γιατι εγω ακομα με 70 κ γραφω κεφαλαια με ποια xtrv ρομ παλιοτερη δουλευαν τα μηνυματα σωστα να μεταβω απο την 7.3.23? =============== Απρ 4th 2017, 1:52am =============== μια εβδομαδα εκλεισα κ η συσκευη ειναι πολυ καλη τελικα αν ασχολεισαι κ γνωριζεις αποκτας την εμπειρια αξιζει καποιος να την αποκτηση κ μαλιστα σαν νεα συσκευη υποσχομενη για καλη κρητικη κ υποστιριξη
-
Προταση αγορας συσκευης
Μήνυμαμε 195 εχει το redmi note 4x εαν θελεις σου στέλνω σε προσωπικο μηνυμα το ονομα του μαγαζιου
-
Προταση αγορας συσκευης
Μήνυμακ το 4χ που εχω ειναι καλο
-
θα το χαρει γιατι ειμαι κατοχος κ ειναι φανταστικη συσκευη μπραβο στον τυχερο
-
Θαναση εσυ στην δικιας σας περιπτωση ηταν δεν ειχατε λεφτα αν καποιος εχει πιστωτικη καρτα με οριο συναλλαγων κ εκει υπαρχουν δικληδες να υποθεσω;
-
o miui art πιστευω το ειπε πολυ λογικα κ δεν πιστευω να εγινε απο κινητο τοσο ευκολα κ βασικο αφηνεις μεγαλο κενο απο την ημερα που το διαπυστωνεις μεγαλο λαθος κ ακυρωση της καρτας του λογαριασμου του πιν εκανες; Βασικες κινησεις να δεις; Ποτε δεν αφηνουμε ετσι να περασουν τα πραγματα κ στα κινητα δεν γραφουμε πιν οπως εχω δει πολλες φορες ειναι λαθος κ προκαλουμε =============== Μαρ 22nd 2017, 5:22pm =============== παιδια πιστευεται να εγινε απο κινητο η αφησε καποιο κενο στον υπολογιστη του …
-
οποιος κερδισει θα ειναι τυχερος με το καλο ο νικητης