Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΝα προσπαθήσεις να μπεις στην εφαρμογή πάλι γιατί μπορεί να κολλάει ο server τους κ αν θυμάμαι καλά κ ας με διορθώσουν με wind υπήρχε θέμα κ δεν λαμβανες μήνυμα στο κινητο
-
την εβαλα πριν μια ωρα σε rn4 οπως παντα κ το κινητο κολλησε στο λογοτυπο κ στο android που φορτωνει 1ωρα δειτε εαν ειναι καποιο προβλημα να το φτιαξετε
-
Αρα γιατι να αγοραζουμε κ δεν εχουν ανοιχτει στην χωρα μας να υπαρχει κερδος;
-
Θαναση καλησπέρα είναι μία τιμιοτατη συσκευή αλλά αν είχα ρωτήσει γρηγορότερα εδώ στο φόρουμ ίσως έπαιρνα κ το redmi pro 3/64 δεν το έχω ποτέ μετανιωσει αλλά....τα ερωτήματα είναι για να μαθαίνουμε =============== Δεκ 11th 2016, 7:14pm =============== @Gpat ειδες τα μηνυματα σου; Κ οτι προβλημα εχεις μου λες αρκει να γνωριζω κ μολις παραλαβω την θηκη θα την ανεβασω να την δειτε μια προταση καλη
-
Λετε παιδιά να ηρεμήσουν η θα μας είναι μόνιμο θέμα το τελωνείο;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
GEORGE13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν πιστεύω να θέλει κ πρέπει να είσαι τυχερός γιατί αν βάλεις το πρόγραμμα διαδικασίας ξεκλειδωματος κ στο πάει 100% τότε είναι κομπλε οι γνωστές να με διορθώσουν εάν κάνω κάπου λαθος κ πως καταλαβες ότι είναι ξεκλειδωτο;
-
Γεια σας κ από εμένα από το πρωί την πέρασα κ όλα μία χαρά πανε
-
Ειδα που λεγατε για την φόρτιση δεν γίνετε τόσο γρήγορα κ σε χρονικό διάστημα τέτοιο
-
Καλημερα είμαι κάτοχος redmi note 4 παρατήρησα δεν έχει sms mod για 160 χαρακτήρες ισχύει ή εγώ κάνω λάθος;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
GEORGE13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕμεινα ευχαριστημένος από την παραγγελία μου έχω το κινητό 2μερες με την τελευταία dev όλα μία χαρά κανένα πρόβλημα έως τώρα για προταση συσκευής πιστεύω να την έχει κάποιος τιμία τιμή