@fragsp κοιταξε εαν δεν κανω λαθος στις ρυθμισεις εαν εχεις δωσει δικαιωμα να μην λειτουργει αυτοματα ειναι ρυθμιση χειροκινητη που πρεπει να την φτιαξεις εσυ
Παμε γερα παιδια δειχνουμε παραδειγμα οτι η τεχνολογια ενωνει τα ατομα για να εμπλουτισουν γνωση κ οτι αλλο γινεται αλλα το βασικο γνωριμιες ενα μεγαλο μπραβο στα μελη κ στο φορουμ ελπιζω να περασουμε ομορφα κ να υπαρξει μια ομορφη Κυριακατικη συναντηση
Τουλαχιστον εγινε feedback για τα αλλα μελη που χρειαζονται να ξερουν καποια πραγματα ετσι ειναι το σωστο λυνουμε προβληματα μεσα απο τους υπολοιπους οταν εχουν
Τελικα τα ρυζακια μας θα γινουν πρωτα κ αθανατα με την βοηθεια σας που κ εμεις απο την πλευρα μας σας στηριζουμε ευχομαι παντα υγεια στον κοσμο που δημιουργει για εμας κ γενικοτερα για ολους εδω μεσα κ με χαρα να δεχτουμε τα νεα καλουδια δυσκολο να πεθανει ενα ρυζακια κ παλι χιλια μπραβο σας
Κ παντα οχι φορτιστη που να φορτιζει γρηγορα θελουμε κατω απο 1μιλιαμπερ φορτιζει αργα αλλα σωστα το αναφερω παντα για να μην το ξεχναμε απο το μυαλο μας
Ολα μεσα στο προγραμμα το εχω αναφερει κ το ξαναλεω συμβαινουν τυψεις κανενας μας μην εχει εγω που την περιμενω τι να πω; η αληθεια ειναι ο καθενας ακουει σχολια κρινει κ κανει πραξη εαν συνεχεια με το παραμικρο κανουμε γενικοτερα κινησεις βεβιασμενες την παταμε οπως κ εγω σημερα με την ρομ που ηθελα να κατεβασω μεχρι να μαθω ειχα νευρα πολλα συγνωμη για το εκτος αλλα...... κ το αναφερα οχι για παρεξηγηση
Με το που πηγαινω να κατεβασω την εβδομαδιαια τελευαια ρομ μου γραφει αξες ντιναει ουτε καν μου βγαζει mirror εχουμε καποιο θεμα που πρεπει να ανακοινωθει;
Καλημερα ερωτηση προκειται να γινω κατοχος rn3 pro κ μπηκα να κανω την αιτηση ξεκλειδωματος ειδα οτι ζηταει αριθμο κινητου κ οχι e-mail για να σταλει γιατι;