Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Καλημερα χθες σε ταινια στο eon μαυριζει η οθονη κ σε λιγα δευτερολεπτα επανερχεται η εικονα στο eon γραφεί σφαλμα συνδεσης με ethernet internet κανονικα οποτε κανω αναγκαστικη διακοπη για να μπορεσω να ξαναμπω τοσο θεμα γενικοτερα σ'ολους; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

GEORGE13 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπερα καλο μηνα καλο σαββατοκυριακο Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα για το poco f3 εννοουσα android Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπερα ποτε με το καλο θα λαβουμε miui 13; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα καλη εβδομαδα οταν βλεπετε καποιο αλλο καναλι εκτος cosmote tv εχετε θεμα; Το κανει κ σε μενα με ηχο κ επανερχεται μονο του Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα καλη εβδομαδα στην παρεα να περασουμε ομορφα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα καλο σαββατοκυριακο Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμενα πρεπει να μου φαινεται θεμα συσκευης πως διαχειριζεται το δικτυο του παροχου αλλα μετα απο την παρατηρηση αυτη πως επανηλθε το Ιντερνετ; κ με σημα 5g η 4g; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χρονια πολλα στους εορταζοντες μεγαλη εορτη κ η σημερινη Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει βγει η 13.0.8.0 30-9-22 Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπερα καλη σχολικη χρονια για οσους εχουν παιδια Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα καλο σαββατοκυριακο Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @chief αν περασες απο πανω την νεα ρομ να πηρες κ τα προβληματα της προηγουμενης διαπιστωση που πολυ συχνα κανουμε οι περισσοτεροι ειναι κριμα να μην διαθεσουμε χρονο να περασουμε καθαρη την εγκατασταση νεας ρομ οταν υπαρχουν θεματα με την υπαρχουσα αν υπαρχει θεμα ανοιγμενο οι πιο εμπειροι ας στειλουν το λινκ η να γινει μια σωστη ενημερωση να γνωριζουμε τα υπερ κ τα κατα οταν θελουμε να κανουμε εγκατασταση νεας ρομ Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βασικο να περνας καθαρη την ρομ στο κινητο αν κ σε μερικους δεν αρεσει επειδη στηνεις παλι απο την αρχη απο το κινητο θα πρεπει να παρουν backup αυτα που θελουν απο την αλλη το κινητο για χρηση βασικη το εχουμε αυτο στην κριση καθενος ετσι ωστε να βγαλουμε συμπερασμα αν η συσκευη μας εχει θεμα λαθη ολοι κανουμε για να μαθουμε οποτε ελαχιστα εως κ καθολου τιποτα απο εφαρμογες βαζω για να μην εχω προβληματα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @cacau εχεις το λινκ για την ομαδα στο telegram; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιλογη κανεις εσυ ειναι ευκολη η διαδικασια Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλη εβδομαδα εαν κατεβασεις το xiaomitool ανοιξεις τον εντοπισμο σφαλματων usb μετα τα βηματα ειναι ευκολα απλα στηνεις την συσκευη απο την αρχη ειναι eu η eea βασικο οπως εχω πει ενα καλο backup της συσκευης @cacau εαν περνας καθαρη εγκατασταση λιγο δυσκολο να εχεις θεματα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @cacau αν εχεις την καλοσυνη αναφερεις καποιο απο τα προβληματα; Εγω εχω την τελευταια eea rom ολα καλα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημερα εγω τα κανω με το xiaomitool αν εχει τωρα καποιος αλλος την διαδικασια με miflash να σου δωσει το λινκ να διαβασεις προσεκτικα τα βηματα για να προχωρησεις βασικη προυποθεση να κανεις οπως σου ειπα backup την συσκευη γιατι σβηνουν ολα κ στηνεις απο την αρχη το κινητο με οτι συνεπαγεται Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader κ μετα να κατεβασεις την rom να σου πουν οι πιο εμπειροι να ρωτησω την αναβαθμιση που εκανες την περασες απο πανω η καθαρη; Τα γνωριζεις αυτα; Γιατι να ξερεις πρεπει να παρεις ενα καλο backup απο την συσκευη σου πρωτου κανεις οτιδηποτε Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk