Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@themakos66 εισαι αρχοντας κανε τις βουτιες χαλαρωσε περνα ομορφα να το ευχαριστηθεις τοσο καιρο εργαζεσαι αφου βρηκες χρονο μην το σκεφτεσαι να περασεις καλα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλο πσκ κ για οσους θα πανε για κανα μπανιο να κανουν μια βουτια για εμας εμένα μου εφτασε τοσο καιρο Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα καλο μηνα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠοτε συνεχεια εχει με μπανια εχεις το σπιτι να σε περιμενει ξερεις αν πεις εφτασα το γνωριζεις @themako66 ξεκουραστηκες καθολου; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα Καλη εβδομαδα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα καλο σαββατοκυριακο χρονια πολλα στους εορταζοντες για αυριο να μας φανερωνει ο Αγιος οτι πιστευει ο καθενας γι'αυτον Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστω πολυ Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Της google να διορθωσω ειναι 8.8.4.4 κοιταζω πως θα παει κ ενημερωνω Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει dns η google κ η cloudflare δεν ξερω αν γνωριζεις το λεω μηπως ειναι καλυτερο την διευθυνση ip την αφησα οπως ηταν κ παρατηρησα μπαινει χωρις θεμα κ με το 67 παλι οπως μου εγραψες Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερωτηση τα δυο dns απο που τα βρισκουμε κ τα βαζουμε; Για την διευθυνση ip αφησα αυτην που μου εβγαζε πυλη την ip μου οπως ηταν στην ουσια μονο τα dns αλλαξα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν εχεις την καλοσυνη στειλε μου τα βηματα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικοτερα δεν εχω θεμα με το router συνδεομαι απο κινητο κανονικα εδω πρωτη φορα το αντιμετωπιζω Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει κανενας θεμα με το wifi; Κατι φορες δεν μου κανει αυτοματα συνδεση κ χρειαζεται χειροκινητα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα σεπτεμβριο θα πιεστουμε πολυ δεν ξερω τι να πω βλεπουμε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλο σαββατοκυριακο Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα η συσκευη που εχει αλλη ρομ με ξεκλειδωτο bootloader θεωρειται root συσκευη; Γιατι θελω να περασω στο κινητο cosmote tv περναω ολα τα στοιχεια κανονικα κ κατι παει λαθος στις πληροφοριες ομως λεει για root συσκευη οτι δεν σε αφηνει Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το καινουργιο που κυκλοφορει κινα ρωταω Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν θελησει καποιος να αγορασει το xiaomi mi box 4s max η το pro φλασαρετε οπως τα κινητα; Η περιμενεις global εκδοση; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk