Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα χρονια πολλα στους εορταζοντες Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερωτηση στο poco f3 η global stable rom ειναι η 13.0.4.0 κ η eea stable rom ειναι 13.0.7.0 να υποθεσω αυτοι που εχουν eea stable rom για να την περασουν στο κινητο πρεπει να εχουν ξεκλειδωσει bootloader κ να εχουν φλασαρει καλα θυμαμαι; Δεν γινεται απο global να μεταβουμε σε eea; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒοηθεια μας η Παναγια να μας δινει υγεια Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερα καλο σαββατοκυριακο καλη Παναγια να εχουμε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα καλο σαββατοκυριακο καλα να περασετε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα οπως λετε πολλα θεματα υπαρχουν για gcam εαν ψαξετε εχει ομαδες στο telegram αν μπειτε κ δειτε με τακτικη ενημερωση για τις αναβαθμισεις για να βαλετε xml να εχετε μια αλλαγη γενικοτερα να φτιαξει καποιος την καμερα του ακομα πιο καλυτερα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην ενημερωση εφαρμογων συστηματος δεν με αφηνε να κανω ενημερωση το mi account κ εγραφε αγνοηση διπλα απο το εικονιδιο μολις εκανα απεγκατασταση το upate(ενημερωση εφαρμογων συστηματος) προσπαθησα ξανα οποτε την εκανε υπαρχει καποιο θεμα γενικοτερα η οχι; Ειμαι με eea rom πεταξε κ το μηνυμα οταν δεν αποκρινεται μια εφαρμογη Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλο σαββατοκυριακο να ξερετε η ζωη ειναι ωραια προσπαθητε καθε στιγμη να την περνατε ομορφα οπως εσεις ξερετε Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τωρα που ειδατε το βιντεο τι επιλογη θα κανατε κ γιατι Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
m.youtube.com/watch?v=qoR1MciVTfc&feature=youtu.be Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk