Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.

• Παράθεση από gkalen: “@broadmaniac Καλό είναι όσοι αγοραζετε από ελλαδα να ριχνετε μία ματιά στο citis , θα έχετε περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι αλλου μαγαζιού , εγγυήσεις , service , υποστήριξη της κοινότητας με ρομς κ.λ.π. κ.λ.π. ” Μακάρι να το είχα υπόψιν νωρίτερα αυτό..

• Η αλήθεια είναι ότι γνώριζα το ζήλο σας για βοήθεια, επειδή σας παρακολουθούσα πριν 4 χρόνια που έκανα εγγραφή στη σελίδα, Για αυτό πάντα όταν κάποιος μου εξέφραζε ενδοιασμούς για την αγορά XIAOMI λόγω ανυπαρξίας επίσημου service στη χώρα μας του απαντούσα πάντα : ''Ναι, αλλά έχει την καλύτερη κοινότητα για υποστήριξη στο ελληνικό ίντερνετ'' Ευχαριστώ παιδιά και πάλι..

• Παράθεση από pavlidisc: “Λοιπόν...μέσα στον "πανικό" του προβλήματος έχασα την ουσία. Δεν είδα οτι το αγόρασες απο Ελλάδα (skorutz). Φαντάστηκα οτι το πήρες απο Κίνα. Εννοείται οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και το πάς κατευθείαν πίσω!!!!!! Εάν ήταν κάτι απλό θα σου πρότεινα να το παιδέψεις. Αλλά το γκρί wifi συνήθως κρύβει αναγούλες! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο γαμαζάκι για επισκευή ή αντικατάσταση. ” Ήταν ότι φοβόμουνα,από τις πρώτες αναζητήσεις που έκανα σε ανάλογα προβλήματα άλλων τηλεφώνων.. Σε κάθε περίπτωση να …

• Παράθεση από gkalen: “Η συσκευή να πάει στο skroutzομαγαζο αμέσως , μην ανακατεύτεις εσύ με φλασαρισμα .. Θα τους πεις ότι δεν δουλεύει το wifi και η συσκευή είναι με ξεκλειδωτο bootloader , θα ζητήσεις κλειδωμένη συσκευή με επίσημη Ρομ , αλλιώς τα λεφτά σου πίσω .. ” Αν αυτό κρίνεται ως προτιμότερο,αυτό θα κάνω..

• Ωπα λίγο παιδιά,εσείς καλά τα λέτε αλλά πέσατε σε αργοκίνητο καράβι.. Λοιπόν από τα παρακάτω σε νάρια ποιό διαλέγω;; ΣΕΝΑΡΙΟ 1. Είτε θα κάνουμε αποδοχή στο πρώτο τρέξιμο της εφαρμογής, και θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία του ξεκλειδώματος ή ΣΕΝΑΡΙΟ 2. Πρέπει απλά να κάνουμε μια αίτηση προς τη Xiaomi και να περιμένουμε να μας αποσταλεί το οκ μέσω μηνύματος στο κινητός μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να ξεκλειδώσουμε. κατέβασα να υπάρχουν τα MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en και M…

• Παράθεση από zt654: “Στο ξεκλείδωσε τότε ο Κινέζος. Ελπίζω επίσημα. Εγώ θα το κλείδωνα για να το ξαναξεκλειδώσω πάντως με δικό μου λογαριασμό. ” Συγνώμη παιδιά,δεν καταλαβαίνω τίποτα πια,περάσαν και τα χρόνια.. Τώρα τι επιλογές έχω δηλαδή;; Δεν γνωρίζω τη διαδικασία κλειδώματος και ξαναξεκλειδώματος..

• Δεν το πείραξα καθόλου παιδιά,πέραν του usb debbuging,αλήθεια λέω! Δεν ξέρω πως να το ξεκλειδώσω,ούτε το επιχείρησα.

• Παράθεση από zt654: “Ξεκλείδωτο το βρήκες ή το ξεκλείδωσες εσύ; ” Δεν εχω επέμβει πέραν της ενεργοποίησης του usb debugging πουθενά αλλού.

• Παράθεση από derveni: “Καταρχήν θα πρέπει να μας πει αν έχει ξεκλειδώσει από εκεί να το ξεκινήσουμε. ” Παράθεση από derveni: “@broadmaniac Δεν μας απάντησες αν έχεις ξεκλειδώσει αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα. ” Eμμ σύγνώμη παιδιά εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα ,εκτός ενεργοποίσης του usb debbuging. Aλλά μιας και μου το ζητήσατε.. image.png

• Παράθεση από derveni: “@NasDriver Ας δοκιμάσει να περάσει την Αγγλοκινεζικη fastboot rom και βλέπουμε αν θα διορθωθεί. ” Παράθεση από pavlidisc: “Αυτό λέω και εγώ. Οποιαδήποτε fastboot να καθαρίσει ο τόπος... ” Έχω όλη τη διάθεση να ακολουθήσω τη συμβουλή σας.. Πριν όμως έχω καποιες απορίες: 1.Ποια fastboot rom να προτιμήσω;;Γιατί στην πιο κάτωπροτεινόμενη σελίδα δεν βρίσκω καμία, σχετικά Xiaomi MIUI Official Forum 2.Αν τελικά δε γίνει κάτι μήπως αρνηθούντηβοήθεια από το κατάστημα από το οποίο τ…

• Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αν δεν διορθωθεί μάλλον πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα που το πήρες. Ακόμα δεν έχει αναρτηθεί fastboot rom για να δοκίμαζες άλλη ρομ ” Ωχ..είναι δύσκολο δηλαδή το ζήτημα. Έκανα ήδη δύο φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,με αρνητικό αποτέλεσμα.. Ας δοκιμάσω κι άλλη μία φορά.

• Παράθεση από NasDriver: “Πήγαινε ρυθμίσεις > σχετικα΄με το τηλέφωνο > κατάσταση και δες εάν έχει MAC address στο wi-fi ή αν είναι κάτι σαν 02:00:00:00:00 ” Ναι την έχει.. Παράθεση από pavlidisc: “Επειδή έχεις ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα (που ελπίζω να είναι από κακομούτσουνη rom) καλά είναι να flashάρεις επίσημη China Dev για να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει το software. Εγώ αυτό θα έκαμνα για αρχή. Παράθεση από NasDriver: “Πήγαινε ρυθμίσεις > σχετικα΄με το τηλέφωνο > κατάσταση και δες εάν έχει MAC address …

• Επειδή έχω να ασχοληθώ με φλασαρίσματα συσκευών ,όχι XIAOMI,εδω και 4 χρόνια και έχω μείνει αρκετά πίσω,πέραν της ενεργοποίησης usb debugging χρειάζεται να προσέξω κάτι άλλο νωρίτερα;; Και ποιά ROM να φλασάρω;;; Βρήκα μόνο την κινέζικη stable 8.2.8.0 μέχρι στιγμής. Ας πούμε εδώ βρήκα την xiaomi-miui-hellas-6.0_santoni_XTRV_Stable_V8.2.8.0 Αυτή θα κάνει τη δουλειά;;

• Εχμμμ αυτό όμως είναι το πρόβλημα..ότι δεν ενεργοποιείται το wifi.. Ότι δηλαδή η ένδειξη παραμένει γκρι(απενεργοποιημένο) και δεν γίνεται μπλέ (ενεργοποιημένο) (Ισως να σας έδωσα να καταλάβετε λάθος,ότι δεν συνδέεται με κάποιο από τα διαθέσιμα δίκτυα.) 18518314_10212784274631998_2242704933631626489_o.jpg

• Καλησπέρα παιδιά,να μπω σύντομα στο θέμα που αντιμετωπίζω. Παρέλαβα μέσω σκρουτζομάγαζου το κινητάκι,διαπίστωσα όμως ότι το wifi δεν ενεργοποιείται με τίποτα. Εκανα επαναφορά μέσω εργοστασιακών ρυθμίσεων,όμως το πρόβλημα παραμένει. Ανέτρεξα στο internet για να βρώ πληροφορίες στο ίδιο πρόβλημα,αλλά δυστυχώς καμιά σχετική αναφορά. Οπότε επικαλούμαι τη βοήθεια σας,καθώς το τηλέφωνο προορίζεται για δώρο.. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω π.χ. να αλλάξω ROM για να λυθεί το πρόβλημα;;; 18451683_1…