Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Εξαφανισμένες επαφές

Nikoss - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Προσέθεσα τον λογαριασμό του Outlook/Hotmail στο 4χ και ότι είχα συγχρονίστηκε. Το όλες πάντα είχα επιλεγμένο. Στη βοήθεια του hotmail ανέφερα το πρόβλημα της αδυναμίας εξαγωγής επαφών και περιμένω απάντηση. Μπορεί να πω κάτι που δεν ισχύει, αλλά αυτό φοβάμαι τώρα. Ενώ υπάρχουν τα πάντα στο hotmail, μήπως με κάποιον νέο συγχρονισμό ας το πούμε "downσυγρονιστούνε" για να ταιριάζουνε με ό,τι υπάρχουν τώρα στη συσκευή. =============== Μαρ 4th 2018, 8:34pm =============== Παιδιά, βρέθηκε λύση! Και θ…

• Εξαφανισμένες επαφές

Μήνυμα

Δυστυχώς δε μπορώ να κάνω backup προς το παρόν καθώς δε μου κάνει την εξαγωγή σε csv file. Όσον αφορά τον συγχρονισμό επαφών, το δοκιμάζω και πάλι δεν τις βλέπει. Στο ζήτημα της έκδοσης, κατά τη γνώμη σου θα ήταν καλύτερο να βάλω την xtrv/aroma που αναφέρεις, αντί να μείνω με την global?

• Εξαφανισμένες επαφές

Μήνυμα

Αυτό προσπάθησα να κάνω αλλά το κολλάει το hotmail. Να εξάγω τις επαφές σαν csv , να τις εισάγω στο gmail και να τις δει (αν τις δει) από κει το κινητό. Αλλά έχει πόσες ώρες το hotmail μου βγάζει προσωρινό πρόβλημα στο βήμα της εξαγωγής. Πάντως είναι τρομερά παράξενο να το κάνει αυτό στα καλα καθούμενα. Τι φάση?.... Ευχαριστώ πολύ πάντως για τον κόπο και το χρόνο σου amavroudis!

• Εξαφανισμένες επαφές

Μήνυμα

Το μενού της συσκευής που έχω δεν αντιστοιχεί με την παραπάνω φωτογραφία. Υπάρχει όμως το : Ρυθμίσεις -> Εφαργμογές συστήματος -> Επαφές -> Προτιμήσεις προβολής -> Διαμόρφωση Λίστας Επαφών Εκεί έχει τις επιλογές : Όλες , Μι Λογαριασμός , Καρτέλες Επαφών , Messenger , Google (στο οποίο μου δείχνει 6 άτομα), Εταιρία (το hotmail - στο οποίο μου δείχνει 8 άτομα). Αν πατήσω το όλες, απλά μου δείχνει τις αυτές τις 6+8 επαφές.

• Εξαφανισμένες επαφές

Μήνυμα

Δεν έχω πειράξει τίποτα από θέμα rom. Όπως το πήρα από τα public, έτσι το άφησα. Έκανα τις ενημέρωση συστήματος στην αρχή και έχω τα εξής. Android 7.1.2 N2G47h MIUI Global 9.2.5 NAMMIEK σταθερή. Από χθες που είχα κανονικά τις επαφές μου, μέχρι σήμερα που παρατήρησα πως δεν υπήρχαν, δεν έκανα κάποια ενημέρωση συστήματος ή οποιαδήποτε αντίστοιχη αλλαγή. Στο Hotmail που ξαναέλεγξα υπάρχουν και οι 300+ επαφές που είχα. Αλλά το τηλέφωνο βλέπει 8 μόνο.

• Εξαφανισμένες επαφές

Μήνυμα

Το configure contact list σε ποιο υπομενού αντιστοιχεί? Έχω ελληνική έκδοση. Αν και γενικά έτσι όπως το ψάχνω, δε μπορώ να βρω την επιλογή για εισαγωγή μόνο από hotmail. Για την ακρίβεια, το μόνο που μου δείχνει είναι πως στο homtail υπάρχουν 8 επαφές... Και όχι οι 300+ που είχα

• Εξαφανισμένες επαφές

Μήνυμα

Τις έχω στο hotmail (ως κάτοχος lumia πριν το 4x). Αν μπω στο λογαριασμό μου, τις βλέπω (από το λαπτοπ που είμαι τώρα πχ)

• Εξαφανισμένες επαφές

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, Είμαι νέος στο forum αλλά και γενικά στα xiaomi smartphones και μόλις μου έχει δημιουργηθέι ένα τεράστιο πρόβλημα. Ξεκινώ νήμα εδώ μιας και δε γνωρίζω σε ποιο sub να κάνω την ερώτησή μου. Είμαι κάτοχος ενός 4χ εδώ και 3 περίπου βδομάδες και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Και ενεργοποιώντας τους email λογαριασμούς μου στη συσκευή, οι επαφές μου συγχρονίστηκαν όπως έπρεπε. Μόλις πριν μισή ώρα όμως συνειδήτοποίησα πως όλες μου σεχεδόν οι επαφές έχουν εξαφανιστεί α…