Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Καλησπερα σε ολους Εχω το εξις προβλημα με το client για Windows Ενω εχω καταφεριε να βλεπω τον USB Disck απο Laptop με Windows XP και ενα Τablet με Windows 10 στο Surface 3 με Windows 10 ο client Μου δημιουργεί φάκελλο xiaomi στο surface και οχι στο USB σκληρο και οταν παω να τον ανοιξω(μεσω Client)λεει οτι ειναι αδειος(Λογικο αφου δεν εχω βαλει τιποτα!!!)Χρειαζεται καποιο set up συγκεκριμενο αρχικα στο Surface η γενικα για να δω τον USB DIsck??????Κανω κατι λαθος????? Ευχαριστω φιλικα Ηλιας

• Καλησπερα Θα ηθελα και παλι την βοηθεια του κοινου! Καταφερα και σεταρα το ρουτερ αλλα δεν εχω καταφερει να εχω προσβαση στον σκληρο δισκο που εχω βαλει! Απο την εφαρμογη σε android τον βλεπω κανονικα και τα αρχεια αλλα στον υπολογιστη καθολου,ενω απο μια θυρα USB που εχει ο εκτυπωτης μπορω να δω usb απο ολλα τα μηχανηματα(τηλ,ταμπλετ win 10, υπολογιστη Win XP).Απο το ταμπλετ τον βλεπω αλλα δεν μπορω να δω τα αρχεια!!! Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει η τι να κανω Ευχαριστω

• XIAOMI MINI ROUTER SET UP

elisot - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους Απο εχτες ειμαι κατοχος του παραπανω router αλλα εχω το εξις προβλημα! Εχω ενα modem router της wind GENNET Oxygen στο οποιο δεν εχω βρει μεχρι τωρα αν εχει δυνατοτητα bridje για αυτιο το λογο το συνδεσα στο LAN και οχι στο WLAN port με static IP.Ολα καλα μεχρι τωρα και η συνδεση με ιντερνετ οκ!Το προβλημα ειναι οτι μαλλον δεν ειναι ο σωστος τροπος συνδεσης για στην εφαρμογη το ρουτερ δεν μπορω να δω ταχυτητα και αλλα στοιχεια στις ρυθμισεις INTERNET!Επισης δεν μπορω να το δω …

• ok Ευχαριστω! Μια ακομη ερωτηση αν γνωριζεισ σε παρακαλω! Εχει επιλογη VPN?

• Καλησπερα σε ολους στο forum Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος το συγκεκριμενο router και εχει συνδέσει με αυτο την IP camera της xiaomi μεσω wifi ωστε να αποθηκευει εκει και οχι στην SD. Επισης αν υπαρχει η δυνατοτητα για remote access στα αρχεια χωρις ανοιχτο καποιο PC.Ευχαριστω

• Καλησπερα σε ολουσ στο forum Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος το συγκεκριμενο router και εχει συνδέσει με αυτο την IP camera της xiaomi μεσω wifi ωστε να αποθηκευει εκει και οχι στην SD. Επισης αν υπαρχει η δυνατοτητα για remote access στα αρχεια χωρις ανοιχτο καποιο PC. Ευχαριστω