Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καινούριο αυτοκίνητο Μήτσο δεν θα ξαναδώ στη ζωή μου. Αυτό που έχω θα πάει ισόβια κι ας τρώει ένα σκασμό €.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η τρούπα διψάει για νέο αίμα, για αναζωογόνηση. Δυστηχώς τους τελευταίους μήνες αναλωνόμαστε σε καλημεροκαλησπέρες που σε συνδυασμό με το καλοκαίρι φέρνει την ύφεση. Ελπίζω κατά τον Σεπτέμβρη να ζωνανέψουν τα πράγματα και κατά τον Νοέμβρη που θα ψάχνει ο Αρχισκώληξ για καινούριο κινητό (ίσως κι εγώ) για να πάρει σύνταξη το nikel, να πάρουμε φωτιά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήπως όποιος καινούριος μπαινει εδώ να πει μια κουβέντα να τον εκτελούμε; Λιθοβολισμός, κρεμάλα, λαιμητόμος, ηλεκτρική καρέκλα, τουφεκισμός, ένεση, δηλητηρίαση, πνιγμός .... Ακούω γνώμες. Μήτσο μήπως να σου κάνουμε μια αφαίμαξη για test drive?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατί να ψηθούμε φίλτατέ; Το Σαββάτο γέμισα αέριο με 0.695 και σήμερα το πρωί με 0.675. Ούτε καν 34€ για 500+ χλμ. (Το δικό μου καίει πολύυυυυυυυ)

• Αυτό λέω κι εγώ. Οι αγορές από Κίνα θέλανε υπομονή. Τώρα που μπήκε και το τελωνείο στη ζωή μας χρειάζεται τιτάνια υπομονή.

• Στις 32 μέρες δεν αργησε. Αν υπολογίσεις πως θέλει γύρω στη βδομάδα για να έρθει Αθηνα και μετά αναλόγως τα κέφια των τελωνιακών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ μπορεί να κάτσει από 4-5 μέρες μέχρι να αποσαφηνιστεί και να πάρει τον δρόμο του, ή να σου στείλουν συστημένη επιστολή στην οποία θα σου ζητάνε αποδείξεις για το κόστος του αντικειμένου το οποίο περιμένει εκτελωνισμό (άρα 15-20 μέρες και πάνω), είσαι εντός ορίων. Αυτοί στα ΕΛΤΑ έχουν χιλιάδες πακέτα καθημερινά. Μη περιμένεις δίκιο ούτε ιδιαίτερη μετα…

• Παράθεση από gdy190: “Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από Κίνα αλλά είναι η πρώτη φορά που μου κάνει τόσο πολύ να έρθει ένα κινητό και να μην μπορώ να το παρακολουθώ. ” Πόσο πολυ δλδ αργησε; Και τι σημασία έχει να το παρακολουθείς. Έχει διαφορά αν το κινητό σου πήγε Ρώμη - Αμστερνατμ - Μαδρίτη - Πεκίνο - Τόκυο - Σιγκαπούρη - Σόφια - Ν. Υόρκη ή αν είναι στην Αθηνα 15-20 μέρες; Τι ακριβώς μπορείς να κάνεις αν είναι σε κάποια αποθήκη στην Αθήνα; Να σου πω εγώ; Τίποτα. Κάθε μέρα απαντάνε σε δεκάδ…

• Παράθεση από Nickleon: “ότι αν μείνουν έτσι τα πράγματα τότε αυτό που θα γίνει είναι να περάσει η πρώτη λύση που είναι το 24 ευρώ? ” Ναι. Σημαίνει πως δεν θα στείλεις πίσω τίποτα οπότε θα σου επιστρέψουν 24€.

• Όσο και να ψάχνεις άκρη δεν προκειται να βγάλεις. Αν το βιαζόσουν κακώς επελεξες την Κίνα. Στις αγορες από το εξωτερικό παραγγέλνουμε, πληρώνουμε και το ξεχνάμε μέχρι να έρθει. Κι εγω βιαζομουν να πάρω ένα ηχοσυστημα για το αυτοκινητο, Από Κίνα 30€ από Ελλάδα 55. Έδωσα τα 55 και αύριο θα έρθει.

• Αν υπάρχει track number και ζητήσεις επιστροφή χρημάτων ενώ φαινεται πως το δεματάκι ταξιδεύει θα το χάσεις το dispute 10000%. Μετά και φράουλες να έχει μέσα δεν μπορεις να ανοίξεις δευτερο. Οπότε κάτσε στα αυγά σου και περίμενε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κι αν έκλαψε ήταν από χαρά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο Ρόκυ ζει στην Κω. Φήμες λένε πως ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά της Μητρόπολης, πως γυμνάζεται σε ψυγείο κρεάτων γνωστής αλυσίδας σουπερ μάρκετ, πως παίρνει κάμψεις με το 1 χέρι και πως στο τέλος του μήνα θα παίξει στον τελικό του ChL ΕΠΣΔ στην Ρόδο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τάκη you are the enemy.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Aν λες για τον Μάξ είναι ξεκάθαρο και φαίνεται στο βίντεο πως στρίβει το αυτοκίνητό αριστερά και βγάζει εκτός πίστας το αυτοκίνητο του Λεκλέρκ. Την απόφαση των αγωνοδικών την περίμενα. Άργησαν πολύ για να ανακοινώσουν απόφαση, όταν είχε ήδη τελειώσει το πανηγυράκι. Εκτίμηση μου πως η Ferrari είναι αδυναμη στο διοικητικό κομμάτι κι αυτό έχει τις συνέπειες και στο αγωνιστικό. Η Ferrari του Ζαν Τοντ θα είχε τη νίκη στο τσεπάκι με το χθεσινό και δεν θα έτρωγε και τα 5 δευτερόλεπτα ο Φετελ στο προηγο…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το κεφάλι του Μήτσου (με το περιεχόμενο) δε σώζεται όχι με κρύο νερό αλλά ούτε με την εποχή των παγετώνων.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πόσο λίγο σε ξέρω; Ικανό σε έχω να πήγαινες με λευκή σημαία ανα χείρας στον οχτρό και να του λεγες με ένα mi mix 4 στα λέω όλα χαρτί και καλαμάρι. Θα σου λεγε αυτός ένα nokia 3210 και θα απαντύσες εσύ με ένα one plus 7 κλείσαμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να πέφτουν όλμοι παντού, να ακούς τις σφάιρες να σφυρίζουν, να βγάζεις το λαρύγγι σου στον ασύρματο να σε ακούσει ο άλλος και να τον ακούσεις να σε ροωτάει με τι να τα καλύψω; Με κουβέρτα ή με γάζα; Και μη μου πείτε πως δε θα το ρώταγε αυτό. Και τα νεφρά μου στοιχημάτιζα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έβλεπα χθες το "Ημασταν κάποτε στρατιώτες" με τον Μελ Γκίμπσον. Σκέφτομουνα πόσο τυχερός ήταν που είχε ανθρώπους γύρω του που καταλάβαιναν τι τους έλεγε. Μετά σκέφτηκα να ήμουν εγώ στη θέση του Γκίμπσον και να έλεγα στον Αρχισκώληξ να καλύψει τα πλευρά μας....

• Η αποστολή για Κίνα στοιχίζει 1.80 αν μιλάμε για κάτι εως 100γρ. Χωρίς track number φυσικά. Τους στέλνεις την φωτογραφία από την απόδειξη των ΕΛΤΑ και τσίμπα τα 30€.

• Είναι εντός ΕΕ οπότε δεν τίθεται θέμα δασμών σε τελωνεία. Είτε 1€ είτε 1.000.000€ αν το προιόν που αγοράζεις δεν είναι αυτοκίνητό δεν έχεις θέμα. Τα αυτοκίνητα είναι μια κατηγορία από μόνα τους.