Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Το 8 με 20 μέρες κάντο 4 με 40. Όταν παραγγέλνουμε από Κινα παίρνουμε ώς δεδοένο ότι θα αργήσει και υπολογίζουμε γύρω στους 2 μήνες για παράδοση. Τώρα αν είμαστε τυχεροί και παραλάβουμε σε 10-15 μέρες ζάχαρη αλλά δεν είναι κι ο κανόνας ....
-
Καλημέρα στην ΕΕ καλημέρα και στις ΗΠΑ. Η ψησταριά είναι εργαλείο. Δεν το λέω σαν σχήμα λόγου. Είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Είναι μια δεύτερη κουζίνα στο σπίτι. Έτσι και μάθεις την απόδοση των καυστήρων και μπορείς και παίζεις μπάλα με τις θερμοκρασίες η ηλεκτρική κουζίνα θα πιάσει αράχνες. Κι επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο σε 2-3 μήνες θα πάρω κι έξτρα 2 εστίες υγραερίου για να καταργήσουμε σχεδόν στο 100% την ηλεκτρική. Το κοτόπουλό το σουβλίζαμε για 70 λεπτά και το καπάκι το ανοίγαμε κάθε τρείς…
-
Δε μπορείς να το κάνεις αλλιώς. Υπάρχει ο τρόπος του live chating με εκπρόσωπο του Aliexpress αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αν δεν είσαι diamond member. Με το dispute είσαι 100% καλλυμένος. Ποτέ δεν έχασα λεφτά από το Αλι.
-
Κοιτα τις εικόνες. Πιστεύω θα καταλάβεις πως πας εκεί.
-
Στο dispute έχει και upload evidence,
-
Δεν διαπραγματεύεσαι ποτέ. Άστον να τραγουδάει.
-
Μου λέγανε πολλοί πως 4815 είναι μεγάλη. Είδα την 4207 είδα κι αυτή. 20 πόντους διαφορά έχουν δεν έχουν. Άπαξ και μπεις στο τρυπάκι να ξοδέψεις λεφτά για ψησταριά καλό θα ήταν να πάρεις κάτι που μπορεί να γίνει και φούρνος και μάτι ναι σούβλα. Η οικονομική διαφορά είναι μικρή. Καλοκαίρι και χθές ψησαμε ένα σωρό κρέατα και τηγανισαμε πατάτες. Σήμερα το απόγευμα ψηθηκε μια πίτα κι ένα κέικ. Ο φούρνος μέσα στο σπίτι δεν άναψε δευτερόλεπτο. Το μεγαλύτερο χωράει μικρότερα. Το μικρό δε χωράει μεγάλα.
-
Η απόλυτη γκαντεμιά ήταν κάτι παπούτσια μιας πρώην που τα παρήγγειλε Μάρτιο από ΗΠΑ και έφτασαν Ιούνιο με +80€ τελωνείο και μιλαμε για τις επόχές που το τελωνείο μόνο ακουστά το είχαμε. 3 μήνες ατελειώτης μίρλας, γκρίνιας, κρεβατομουρμούρας για να καταλήξουμε με ένα ζευγάρι παπούτσια που ήταν και μικρά. Εκείνο δε θα το ξεχάσω ποτέ. Μπορεί να φανώ υπερβολικός αλλά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης μου με την πρώην. Έβλεπα τους ελευθερούς και ζήλευα.