Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Οι υποψήφιοι είναι 3 κατηγοριών. 1) Αυτοί που θέλουν να εκλεγουν. 2) Αυτοί που δεν τους νοιάζει αν εκλεγουν αλλά τους έχουν τάξει θέση στον δήμο ή στο δημόσιο. 3) Αυτοί που απλά συμπληρώνουν τα ψηφοδέλτια και δεν θα ψηφίσουν ούτε τον ευατό τους.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πάντα έτσι ήταν. Απλά τώρα λόγο της εξάπλωσης των μέσων μαζικής δικτύωσης είναι ευκολότερο για να προβληθούν.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν είναι κακό να είσαι υποψήφιος. Κακό είναι να είσαι υποψήφιος και μέσο της υποψηφιότητας να ευελπιστείς σε μια θεσούλα στο δημόσιο. Δλδ βρίζουμε τους πολίτικους αλλά κι εμείς την πάρτη μας κοιτάμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης έχει 2-3 πινακίδες που προειδοποιούν για διελεύσεις αγριογούρουνων....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δε ξέρω τι είδες την τελευταία φορά που πήγες σε λιβάδι εγώ πάντως είδα καμιά 10αριά από τους επενδυτές της κυρα Τασίας. Δυστηχώς καθέ βδομάδα που περνάω από λιβάδια την ίδια εικόνα έχω. Η εποχή που στα λιβάδια είχε αγελάδες και πρόβατα έχει περάσει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ θυμάμαι τον παππού μου να κοιμάται τα καλοκαίρια στο μπαλκόνι, να έχει ένα ραδιόφωνο στο παραθυράκι κι όταν τον ρώταγα γιατί δεν έρχεσαι μέσα να δεις τηλεόραση να μου απαντάει αυτός ο διάολος είναι η καταστροφή μας. Τότε τον έλεγα γραφικό και παλιο μυαλό. Δυστηχώς τώρα στο μπαλκόνι ούτε οι γάτες κοιμούνται και οι οθόνες γίνανε προέκταση του χεριού μας. Αναπολώ τα 80's κι ας ήμουνα σπόρος.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα συμφορουμήτες μου και Χρόνια Πολλά. Αργησε λίγο το Χριστος Ανέστη από μέρους μου και γι αυτο ζητάω συγνώμη. Να είστε όλοι καλά, να περνάτε καλύτερα και του χρόνου με λιγότερες σκοτούρες στο κεφάλι μας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλή Ανάσταση σε όλους, καλά να περάσετε χωρίς φασαρίες και μη ξεχνάτε πως ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΜΕ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν πήγε ο Σακηλ, ο Νηλ Αρμστρονκ πάντως πήγε το 1969. For more info pls google it.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ενδιαφέρεται κανείς για zoom στο φεγγάρι για να δει τις πατημασιές του Νηλ;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να σπαμάρω κι εγώ; Χρόνια πολλά Ανέστη. Να ζήσεις τα τριπλά χρόνια από τα βουνά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σκέτο μαντέμι είναι. Δεν κατάλαβα να έχει κάποιο υλικό για επικάλυψη. Και το μαντέμι φαινεται γιατί δεν είναι λείο. Η υφή του είναι κάπως περίεργη.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Παράθεση από osalonikios: “Τι να σου πω για την ψησταριά; Μήπως την είδα εγώ; Θα την δώ σήμερα όμως. Σε 4-5 ώρες πιστεύω. Το βραδάκι έχουμε ψηστήρι ” Θέλω να με πεις λεπτομέρειες για τη σχάρα, αν έχει επιστροση και τι βάρος έχει. Είναι ντουκι ξεκάθαρο μαντέμι ή ναχαμε να λέγαμε? Γιατί και οι άλλες που είχα δει όπως είπα λέγαν μαντέμι αλλά ήταν φρουφρού σε σχέση με τις δύο πρωτοκλασατες εταιρίες Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για την Vanward 4207 φαίνεται…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι να σου πω για την ψησταριά; Μήπως την είδα εγώ; Θα την δώ σήμερα όμως. Σε 4-5 ώρες πιστεύω. Το βραδάκι έχουμε ψηστήρι

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε όλους αυτούς που κοιμούνται και ξυπνανε με τον ΠΑΟΚ στο κεφάλι εγώ λέω get a life. Καλή η καζούρα, η χαρά για μια νίκη ή έναν τίτλο αλλά ως εκεί. Χάσει κερδίσει ο ΠΑΟΚ εγώ κι εσύ αυρίο την ίδια ωρα θα πάμε στη δουλειά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γι αυτό δεν μπορω να είμαι σίγουρος. Πιστεύω πως όχι. Τώρα αν ο πεθερούλης ήταν ζωηρούλης αυτό δεν το ξέρω. Πάντως και να υπάρχει δεν θα διεκδικήσει τίποτα. Η γκαντεμια ειναι πως η ψησταριά που θέλω θα έρθει αρχες Μαίου. Άρα θα τον φάμε τον μήνα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “ΒΡΕ ΣΥ!!! Πάλι χωρίς ψησταριά έμεινες; ” Τι να κάνα.... Αυτός την παρέλαβε, αυτός την συναρμολήγησε, αυτός την ξεπαρθένιασε. Τουλάχιστον θα πέσει το € και θα πάρω πάλι κανινούρια. Μάλλον μια blackbull λέω που έχει και τζάμι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παθώς και μαθώς. Δεν είναι σκληράδα. Ο καθένας κουμάντο στο σπίτι του. Απλά πράγματα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Διευκρινήσεις κι εξηγήσεις δεν δίνω σε κανέναν Γιώργη. Ούτε διαπραγματεύομαι αυτά που θέλω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

1 οικόπεδο 1 διαμερισμα 3άρι 1 αυτοκινητο καινούριο 2.5-3 λίτρα ιταλικό με πληρωμένα τέλη και ασφάλεια και φόρους δια βίου. Μετρητα πόσα να ζητήσω; 1 εξοχικό στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Αυτά καλά ειναι; Τι λέτε οι παθώντες;