Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Δεν πέρασα ακόμα από το ταμείο. Γι αυτο λέω δεν ειναι αργά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν το σκέφτηκα έτσι. Θα ζητήσω προίκα. Δεν είναι αργά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μπορεί να θεωρηθώ γάιδαρος ή ανέστητος αλλά δεν με ενδιάφερει ούτε η Παναγία των Παρισίων ούτε το Βατικάνο ούτε το Μπλε Τζαμί. Η Αγία Σοφία ναι με ενδιαφέρει αλλά και πάλι ώς εθνικό μνημείο κι όχι ως θρησκευτικό. Τώρα για την ψησταριά εντάξει.... Γκεντεμια δεν ξέρω αν είναι αλλά νορμαλ δεν είναι. Τουλάχιστον έβγαλα και κάπου 30€ κέρδος. Λίγα βέβαια αλλά μεροκάματο. Ψήνομαι για μια με τζαμι τώρα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παίδες. Λοιπόν. Η ψησταριά ήρθε. Την συναρμολόγησε ο κουνιάδος μου και έψησε κιόλας. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που την πήρε σπίτι του.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωπα .... Τι έχουμε; Προσπάθεια κλοπής του magazonatora ;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα στρουμφάκια.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η πολύ ωρίμανση λέγεται σαπίλα. Θέλω να κάνω και την φάτσα με το γέλιο αλλά δεν το βρίσκω στο κινητό. Άντε καλό βράδυ νεαροί, ώριμοι και αγουροποι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θα ερθει θα έρθει. Ήδη μου κλείσανε τραπέζι γονείς (2), πεθερικά (2), κουνιάδος μετα συζήγου (2), αδερφή με σύζηγο και τέκνο (3) το συνολο 9. Βάλε και 2 εγώ με την Μαρία 11. Όλοι οι καλοί χωράμε. Λουκάνικα, κοτοπουλο, μπιφτέκια, μπριζόλες, σουβλάκια και πανσέτες. Λέω να τηγανισουμε και τις πατάτες δίπλα έτσι για την αλητεία. Όποιος βρισκεται στη Δράμα πολυ ευχαρίστως να κάτσει κι αυτός. Εκτός του αρχισκουληκιου που θα μας κάνει @@@@ ....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν ήρθε. Την έστειλα Δράμα για να μην την κουβαλάω εκεί αφού εκεί θα εγκατασταθεί. Λογικά αν όχι αύριο μεθαύριο θα είναι εκεί. Εγώ θα πάω την Κυριακή αν προλάβει να έρθει ένας αισθητήρας για το αυτοκίνητο. Αλλιώς next week. Πολύ γκαντεμια ρε. Σήμερα έγινα μια διασημότητα στην Θεσσαλονίκη. Έσβησε το αυτοκίνητο κι από πίσω έγινε ..... Ευτηχως η οδική ήρθε γρήγορα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα γκρίνιες. Τι σας έχει κάνει ο καιρός ρε γκρίνιες; Έχει ήλιο γκρινιάζετε, βρέχει γκρινιάζετε, χιονίζει γκρινιάζετε, συννεφιά/ομίχλη γκρινάζετε. Τι θέλετε; Τι μια κρυώνει ο ποπός σας την άλλα βράζει το άλλο σας. Ε μα πια. Πάρτε το απόφαση πως στον πλανήτη γη αυτές είναι οι καιρικές συνθήκες. Αν δεν σας κάνει νοικιάστε κανα διαστημόπλοιο (που ειναι και της μόδας) και πηγαίνετε να μείνετε στο φεγγάρι που είναι επίσης της μόδας. Καλημέρα μπουμπουκάκια.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε όποια θέματα ο αρχισκωληξ δεν έχει άποψη είναι φυσικό επακόλουθο το επίπεδο να ανεβαίνει. Κουκούλα, μια πλάκα μαντεμι, σούβλα και ένα λάστιχο με βαλβίδα 315€ περίπου. Μείνανε και ρέστα από τα 400€. Κε Υπδκτα σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χρησιμές πληροφορίες. θα είμαι ευλαβικά προσεχτικός. Μια ερώτηση τελευταια μόνο. Πήρα και την σούβλα. Φαντάζομαι για κανα κοτόπουλό ή κοκορέτσι είναι. Αρνάκι δε χωράει ε;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την παρείγγειλα ήδη. Λογικά από βδομάδα θα έρθει. Ανυπομονώ λεμέεεε....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από osalonikios: “Για μια webber μαζί με τα παρελκόμενα 700€ δε φτάνουν. Ειπαμε να μας πιάσουν τον κώλο εντάξει αλλά όχι και να ασελγήσουν πάνω μας.... Φτωχο παιδί είμαι.... Μεροδούλι μεροφάι .... Λείαν συντόμως και άνεργος μιας και κλεινω το μαγαζί, που να βρω τα 700€ ο δυσμοιρός; Με καμια 400ρού λέω να βολευτώ. ” Ωραίες οι "ferrari" του είδους (weber, broil king) αλλά για κάποιον που ζει Καναδά, Αμερική κλπ ή τέλος πάντων σε μια χώρα που η αντιπροσωπεία δεν διπ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για μια webber μαζί με τα παρελκόμενα 700€ δε φτάνουν. Ειπαμε να μας πιάσουν τον κώλο εντάξει αλλά όχι και να ασελγήσουν πάνω μας.... Φτωχο παιδί είμαι.... Μεροδούλι μεροφάι .... Λείαν συντόμως και άνεργος μιας και κλεινω το μαγαζί, που να βρω τα 700€ ο δυσμοιρός; Με καμια 400ρού λέω να βολευτώ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Με κάρβουνα μεγαλώσαμε όλοι αλλά λέω να την τσιμπήσω μια ψησταρια. Ακριβή βέβαια γιατί με κατω από 300€ δεν έχει τίποτα της προκοπής αλλά είναι επένδυση. Είναι μια δευτερη κουζίνα ρε παιδί μου. Τα κάνει όλα. Από τηγανισματα και φούρνο μέχρι και σούβλες για τις μερακλίδικες μέρες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Υπέρτατε ηγέτη της σκουλκότρυπας μήπως έχεις ιδεά από ψησταριές υγραεριού;

• Η xiaomi δεν βγάζει γενικά μπαταρίες για ανταλλακτικά. Ότι κυκλοφορεί είναι απλά συμβατό με διάφορες ποιότητες και χωρητικότητες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ λέω κράτα τα 400€ για να πάρεις το mi 10 και σκοτώνεις και το mi8 τότε με 200€. Θα σου μείνουν και ρέστα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σκουλήκια. Έχει κανείς άποψη ή στην κατοχή του ταχυθερμαντήρα να μου πει 2-3 πράγματα;