Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μπορεί να θεωρηθώ γάιδαρος ή ανέστητος αλλά δεν με ενδιάφερει ούτε η Παναγία των Παρισίων ούτε το Βατικάνο ούτε το Μπλε Τζαμί. Η Αγία Σοφία ναι με ενδιαφέρει αλλά και πάλι ώς εθνικό μνημείο κι όχι ως θρησκευτικό. Τώρα για την ψησταριά εντάξει.... Γκεντεμια δεν ξέρω αν είναι αλλά νορμαλ δεν είναι. Τουλάχιστον έβγαλα και κάπου 30€ κέρδος. Λίγα βέβαια αλλά μεροκάματο. Ψήνομαι για μια με τζαμι τώρα.
-
Θα ερθει θα έρθει. Ήδη μου κλείσανε τραπέζι γονείς (2), πεθερικά (2), κουνιάδος μετα συζήγου (2), αδερφή με σύζηγο και τέκνο (3) το συνολο 9. Βάλε και 2 εγώ με την Μαρία 11. Όλοι οι καλοί χωράμε. Λουκάνικα, κοτοπουλο, μπιφτέκια, μπριζόλες, σουβλάκια και πανσέτες. Λέω να τηγανισουμε και τις πατάτες δίπλα έτσι για την αλητεία. Όποιος βρισκεται στη Δράμα πολυ ευχαρίστως να κάτσει κι αυτός. Εκτός του αρχισκουληκιου που θα μας κάνει @@@@ ....
-
Δεν ήρθε. Την έστειλα Δράμα για να μην την κουβαλάω εκεί αφού εκεί θα εγκατασταθεί. Λογικά αν όχι αύριο μεθαύριο θα είναι εκεί. Εγώ θα πάω την Κυριακή αν προλάβει να έρθει ένας αισθητήρας για το αυτοκίνητο. Αλλιώς next week. Πολύ γκαντεμια ρε. Σήμερα έγινα μια διασημότητα στην Θεσσαλονίκη. Έσβησε το αυτοκίνητο κι από πίσω έγινε ..... Ευτηχως η οδική ήρθε γρήγορα.
-
Καλημέρα γκρίνιες. Τι σας έχει κάνει ο καιρός ρε γκρίνιες; Έχει ήλιο γκρινιάζετε, βρέχει γκρινιάζετε, χιονίζει γκρινιάζετε, συννεφιά/ομίχλη γκρινάζετε. Τι θέλετε; Τι μια κρυώνει ο ποπός σας την άλλα βράζει το άλλο σας. Ε μα πια. Πάρτε το απόφαση πως στον πλανήτη γη αυτές είναι οι καιρικές συνθήκες. Αν δεν σας κάνει νοικιάστε κανα διαστημόπλοιο (που ειναι και της μόδας) και πηγαίνετε να μείνετε στο φεγγάρι που είναι επίσης της μόδας. Καλημέρα μπουμπουκάκια.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από osalonikios: “Για μια webber μαζί με τα παρελκόμενα 700€ δε φτάνουν. Ειπαμε να μας πιάσουν τον κώλο εντάξει αλλά όχι και να ασελγήσουν πάνω μας.... Φτωχο παιδί είμαι.... Μεροδούλι μεροφάι .... Λείαν συντόμως και άνεργος μιας και κλεινω το μαγαζί, που να βρω τα 700€ ο δυσμοιρός; Με καμια 400ρού λέω να βολευτώ. ” Ωραίες οι "ferrari" του είδους (weber, broil king) αλλά για κάποιον που ζει Καναδά, Αμερική κλπ ή τέλος πάντων σε μια χώρα που η αντιπροσωπεία δεν διπ…