Το θέμα δεν είναι τι μπαταρία θα βάλεις αλλά πως θα την βάλεις. Αν πιάνουν τα χεράκια σου καλώς αλλιώς πήγαινετο σε κάποιο κατάστημα που έχει τα κατάλληλα εργαλεία και προσωπικό. Μερικές φορές θέλουμε να γλυώσουμε 10€ και μετά πληρώνουμε πολλαπλάσια.
Καλημέρα - καλησπέρα - καλή χρονιά - χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, χθες, προχθες, αντιπροχθες κτλ και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες αύριο. Ευτηχισμένο και φωτισμένο το 2019.
Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα κι εύχομαι από καρδιας η επόμενη να φέρει τις διπλές χαρές και τις μισές λύπες. Μη μασάτε τίποτα, το κεφάλι ψήλα και πάμε δυνατά.
Να στο βγάλω φωτογραφία θέλεις; Ρε τραχανά. Όταν σου λέω θα το αποσύρει εσύ τι καταλαβάινεις; Αυτοκινητό μοντέλο 2005 ή 2015? Παλιό είναι. Έχει καμια 400-500.000 χλμ πάνω. Από το καλοκάιρι είναι παρκαρισμένο εδώ δίπλα κι επειδή τέλη κυκλοφορίας δεν θα πληρώσει θα το στείλει αδιάβαστο. Εγώ λέω καλυτερα δώσε 200€ στη γυναικα να το πάρεις ολόκληρό και κάντο ανταλάκτικα να βγάλεις κανα € για να φτιάξεις το δικό σου.
Μήτσουλα δεν ξέρω αν το Corsa είναι το Δ. Αυτό είναι μοντέλο αρχές του 90. Ο κινητήρας και να σου κάνει θέλει και κάποια λεφτά για να βγει. Κι αν βγει θέλει και καμια 100-150 για να κατέβει Κώ και κανα κατοστάρικο για να μπει στο δικό σου. 200€ στην πολύ καλύτερη χωρίς να υπολογίσουμε τα χαρτιά που θα χρειαστούν ή αν θα ζητήσει και κανα φράγκο η γυναίκα.
Αντε αραχνιά και με τον τίτλο φέτος. Σκώληξ 7 * 1.7 μας κάνει παρίπου 12€ στα 100χλμ άρα 60€ στα 500. Εγώ σου έδειξα την φώτο και με το κοντέρ και με την αντλία. 500 και βάλε χλμ με ούτε 40€. Άρα είμαι 50% οικονομικότερος.
Συμφωνώ σε όλα που λες αλλά.... 27 μήνες τηλέφωνο και η μπαταρία κρατάει ακόμα άνετα μια μέρα. Κολλήματα και τέτοια χαζά πότε δεν έκανε. Έχει πέσει από 4-5 μέτρα ύψος σε χώμα και πέτρες κι εκτός κάτι εξωτερικών σημαδιών από την κατρακύλα δεν έχει τίποτα. Έχει πέσει άλλη μια φορά από το 1 μέτρο σε πλακάκι κι έχει κάνει κάτι καφεκιτρινα στιγματα πάνω δεξιά στην οθόνη. Μπορεί να μην προτιμησω Mediatek στο μέλλον αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει το μεντέλο που θέλω με snapdragon δεν τρέχει τίποτα. Το τη…
Έεεετσι. Αλλά το μπατσελορ θα μείνει μεταξύ μας. Δε θα βγει παρα έξω στην τρούπα γιατί όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί να φτάσουν τα γεγονόταν των ακολασιών σε αυτιά που δεν πρέπει.