Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Με ένα εισητήριο επιστροφής για Σαλόνικα, 1 δωμάτιο με τζακούζι, πρωινό, πλήρες γεύμα και δείπνο, 2 ποτά και αυτοκινητο για την μεταφορά μου εντός νησιού (άνευ οδηγού) έρχομαι εγώ με κατσαβίδι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ασε καλύτερα γιατί κυκλοφορούνε πολλά videaκια στο youtube με γαιδουράκια κι ο δικός μας προκειμένου να γίνει Viral μέχρι και γονδολιέρη θα το έκανε το κακόμοιρο το γαιδουράκι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σύντεκνοι κι αναζητητή του αυτοκινήτου που δεν υπάρχει. Κοίτα .... υπάρχουν κάτι μικρά αυτοκινητάκια που κυκλοφορούν με άδεια μηχανής. Γύρω στα 6-7.000 μεταχειρό. Της Piagio είναι και νομίζω και πετρέλαιο. Βάζεις και πίσω στην καρότσα (έχει και καρότσα) τον Βασιλάκη Καίλα και πάιρνεις αμπάριζα τα πανηγύρια. Μέχρι το Πάσχα έχεις κάνει απόσβεση κι από κει και μετά βγάζεις κέρδος. Ιούνιο που θα κλείσουν τα σχολεία παίρνεις και δεύτερο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γι αυτό σου λέω. Alfa Romeo 156, 155 μέσα στο καπό, δέρμα εντός, μεταλλική βαφή εκτός και μόνο 3.000€. Ευκαιρία είναι. Και δεν θα σε γδέρνει και η εφορία. 265€ τα τέλη κυκλοφορίας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το πολύ είναι κάτι το σχέτικο. 155 άλογα είναι αυτά.... Θέλουν φαγητό. Αν θέλεις κάτι να καίει λίγο πάρε ποδήλατο. Καίει μόνο θερμίδες. Με έναν πρόχειρό υπολογισμό με νορμάλ οδήγηση καταναλώνει γύρω στα 8-9 λίτρα ανα 100χλμ. Αν ανεβάσεις τις στροφές κάντα 12, αλλά πας αυτοκρατορικά. Δε καταλαβαίνεις ανηφόρες και το βασικότερο, δε χρειάζεται να κατεβάσεις ταχύτητα για προσπεράσεις. Με 5η τα κάνεις όλα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μήτσο με 3.000 σου δίνω το δικό μου. 2λιτρό με 155 αλόγατα, δέρμα, όλα τα ηλεκτρονικα χαζοχαρούμενα πραγματακια και το βασικότερο.... Δεν πληρώνεις ένα σκασμό € σε φόρους.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο τραχανάς με φιλετάκια και μεταξωτά μεγάλωσε. Εγώ κι εσύ τα αλάνια κόβουμε τον κουραμπιε στη μέση επειδή "κάνουμε διατροφή".

• Magic WormHole

Μήνυμα

Απαπαπαπα. Σιγά μη τα έτρωγα σε οπτικά εφέ. Μετατροπή σε χρυσο στην Ελβετία και κάθε χρόνο πώληση καμια δεκαριά ουγκιές για να την βγάλουμε. Η δουλειά - δουλειά και δεν τρέχει τίποτα. Αντί να φάω 50.000 σε μια μέρα προτιμώ να τα τρώω σε 5 χρόνια και να μη με νοιάζει αν η βενζίνη εεχει 1.50 ή 3.40.

• Εγινε παραμετροποίηση από την προπροπροηγουμενη rom. Πατάς το πάνω ή το κάτω βελάκι και σου ανεβάζει τον ήχο. Από κάτω έχει ένα καμπανάκι. Πατάς στο καμπανάκι και ανεβοκαταεβάζεις ότι γουστάρεις με το δάχτυλο την μπάρα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας. Όποιος είχε 1€ και το έβαλε στη νικη του Άρη επί του ΟΦΗ στο 91' πήρε πήσω 151€. Αν θεωρητικά έβαζε τα 151€ στο Χ του Παναθηναικου με τον Άρη στο 91' θα έπαιρνε 2265€. Αν τώρα ποντάριζε χθες στο 89' για over 5.5 θα έπαιρνε γύρω στο μισό εκατομμύριο. Ποδόσφαιρό ....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα τυπάρες μου. Τι έγινε nas και ξεκίνησε στραβά η μέρα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στο SSD τρέχεις λειτουργικό και κάποια βασικά προγραμματα. Δεν είναι ντουλάπα για να αποθηκεύεις ότι π@π@ριά κατέβασες από το internet. Οπότε ή θα ξαλαφρώσεις το 1ΤΒ σε άλλον σκληρό ή κάνεις την διαδικασία του format από την αρχή.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι καινούρια εγκατάσταση βρε μπούφο. Κάνεις κλώνο τον παλιο σκληρό στο σφαιράτο SSD και είσι έτοιμος. Μισή ώρα δουλειά είναι κι αυτή γίνεται μόνη της.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μα δεν σε απειλώ τέκνο μου. Ίσα ίσα. Λέω πως θα είσαι ο επίτιμος καλεσμένος σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η απειλή πια είναι;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατί βαφτηστήρι μου; Τι είπα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την πάτησε ο Μήτσουλας. Μήτσο. Θα λάβεις και πρόσκληση για το Bachelor.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Αφου δεν κάνουν μπάτσελορ πλέον...τι, κάνουν ακόμα? ” Τα αλάνια κάνουν. Οι φλώροι δεν κάνουν.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “νονέ, στο μπάτσελορ πάρτι θα σου κάνω δώρο ένα...θα χουν πέσει κατάχαμα οι τιμές μέχρι τότε! ” Το παρών αποθηκεύεται σαν print screen κι όταν έρθει η ώρα θα ξεθαφτεί.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν οι φώτο είναι παρθένες είναι top. Θέλω 2 τέτοια για δώρο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις συμβουλές. Είμαι αμετανόητος. Ερωτικός μετανάστης δεν ξέρω αν θα γίνω γιατί δεν τρελαίνομαι στην ιδέα της Δράμας αλλά θα δούμε. Ημερομηνία του χρόνου.