Ενεργοποίησε την επιλογή λήψη ενημερώσεων έγκαιρα. Ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, ενημέρωση συστήματος, 3 τελίτσες πάνω δεξιά, ενημέρωση ρυθμίσεων, λήψη ενημερώσεων έγκαιρα.
Εδώ όλοι θεωρούν ότι το μέσα αφορά τους άλλους και πως δεν πειράζει να πάνε μια βόλτα. Μειωμένη κίνηση έχει, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Η αστυνομία πετάει χαρταετό.
Με το gearbest τα χαλάσαμε από το 2016. Ενώ είχα κάνει παραγγελίες χιλιάδων € για εμένα και φίλους/πελάτες σε κάτι λάμπες led που κάηκαν στο 3μηνο μου είπαν πως δεν μπορούν να τις αντικαταστήσουν. Επειδή ήταν πολλές οι λάμπες οι οποίες σε 6 μήνες είχαν αποδημήσει όλες τους έριξα μια μουτζα και το γύρισα στο aliexpress. Από τότε όλα καλά και δεν ξανακοιταξα πίσω.
Alpha έχω και το έχω δοκιμάσει. Δουλεύει κανονικά με την προϋπόθεση πως έχεις ανοιχτά τα data ή είσαι σε δίκτυο Wi-Fi. Χρειάζεται το internet δλδ. Για αλλά τραπεζικά ιδρύματα δεν ξέρω τι παίζει.
Στη δουλειά σε μας έχει ένας τα συμπτώματα και γύρισε πριν λίγες μέρες από Ιταλία. Λιωσαμε τα χέρια μας στο πλύσιμο σήμερα. Φτερνιστηκε ένας συνάδελφος και σταμάτησαν όλοι την δουλειά και τον κοίταζαν.
Οι άνθρωποι έχουν σύνορα εδώ και χιλιάδες χρόνια από την εποχή των Νεάντερταλ. Αν οι Νεάντερταλ μπορούσαν να υπερασπιστούν τα σύνορα τους θα μπορέσουμε κι εμείς. Θέμα θέλησης είναι.
Μιλάμε για μια ασθένεια με θνησιμότητα κάτω του 2% με 100 νεκρούς στην Ευρώπη όταν καθημερινά σε τροχαία σκοτώνονται πολλαπλάσιο. Με το θέμα του αυτοκινήτου-όπλου κάνεις δεν ασχολείται. Με την ασθένεια του 2% ασχολείται και η κουτσή Μαρία. Εν τω μεταξύ κάνεις δε λέει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του στατιστικού 2%. Δλδ είναι ηλικιωμένοι; Άνθρωποι με εξασθενημενο ανοσοποιητικό; Άνθρωποι με μια συγκεκριμένη ομάδα αίματος; Άνθρωποι με έλλειψη κάποιας βιταμίνης; Κάνεις τίποτα. Το μόνο που λένε όλοι εί…