Εγώ έλεγα σε κανα χρόνο να έπαιρνα άλλο αλλά πραγματικά το νικελάκι δε νιώθει τίποτα. Το πολύ πολύ να πάρω μια μπαταρία με κανα 10ρικο και να το λιώσω στα χέρια μου κυριολεκτικα.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Εγω ξεκινησα να μαθω ιταλικα το 2002 με γλώσσα βάσης τα αγγλικα. Έκανα μόνο 1 μαθημα γιατί ήμουν ο μοναδικος που πήγε να μαθει και δεν έβγαινε το τμήμα. Ήταν όμως πολυ ωραία η κουβέντα με τον ιταλό στα αγγλικα. Περασαν πολλά χρόνια αλλά ακόμα θυμαμαι την παλαβομάρα που είχε η φωνή του. Ωραίοι άνθρωποι οι ιταλοί.
Μπουγάδα; Η ειδικότης του αρχισκώληξ. Τώρα μαθαινει και σιδέρωμα. Φήμες λένε πως απάιτησε από την πεθερα του στεγνωτηριο. Οι ίδιες φήμες λένε πως το αγορασε ο ίδιος και το έκανε δώρο στην πεθερα του.
Παράθεση από ktsak: “Για μένα η υπόθεση Gearbest έχει κλείσει δια παντός !!!!!!! ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά Gearbest !!!! Και πλήρωσα κοντα στα 200€ για τον προτζέκτορα, και χάλασε μετά από 15 ημερες χρήσης, και έμεινα 4 μήνες χωρίς προτζέκτορα, και στο τέλος με αποζημιωσαν με 120$ μονο, μια και η συσκευή χάθηκε και δεν παρελήφθη από αυτούς ποτε ..... Υποστήριξη για ..... κλάματα, για να μεην πω τίποτε πιο βαρυ, όλο υπεκφυγές, αοριστιες, όχι η πολιτικη μας, όχι κάντε λίγο υπομονή, όχι δεν φταίμε εμείς, ό…
Να ευχαριστήσω κι εγώ το mygad για την άψογη εξυπηρετηση. Άψογη συσκευασία, άψογο το τηλέφωνο, εξτρα δωράκια τζαμάκι και αξεσουάρ αυτοκινήτου και όλα εγκαιρως χωρίς καθυστερήσεις. Ήταν η πρώτη μου παραγγελία από το κατάστημα και θα ακολουθήσουν κι άλλες (τουλάχιστον όσες θα γινονται απο Ελλάδα.)
Με στρείδι ...... Τι να πω τώρα. Μερικές φορές ακόμα και η πλουσιότερη γλώσσα του κόσμου είναι πολύ φτωχή για να αποδόσει το μέγεθος της βλακείας των ανθρώπων.