Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RP793216726CN Εδώ δες. Αν άφηνα γένια από τότε τώρα θα τα πατούσα.
-
Δεν ξέρω αν είναι από infoquest και δεν το έψαξα κιόλας. Κι.από gearbest ή aliexpress ή πάσης φύσεως κινεζοκαταστηματα η εγγύηση δεν είναι από infoquest και μάλιστα είναι για 6 μήνες. Οπότε δε νομίζω ότι συμφέρει πλέον η αγορά από Κίνα. +ότι ρισκάρεις και το τελωνείο. Δεν ξέρω αν είναι 1% ή 0.1% αλλά δε βλέπω τον λόγο να τραβιεσαι για 5-10€ κέρδους περιμένοντας 1 εβδομάδα ή 1 μήνα.
-
Dhl EU κάπως έτσι. Αλλά πραγματικά σε ότι αφορά την αγορά κινητού τηλεφώνου δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει πλέον. 200€ αγόρασα το redmi note 8 pro από Αθήνα και το παρέλαβα σε κάπου 20 ώρες με speedex. Ήρθε με την ευρωπαϊκή global, κλειδωμένο, με ευρωπαϊκό fast charger και ίσως (δεν το έχω ψάξει) από infoquest. Από 170€ ξεκινάει στο Ali και θέλει αλλά 25€ η dhl άρα πάει στα 195€. Μέσα θα βρεις κινέζικο φορτιστή, rom πιθανότατα πειραγμενη και θα μπεις σε μια διαδικασία για να στρώσεις το τηλέφωνο πο…
-
Για να σκεφτούν θα πρέπει να υπάρχει νοημοσύνη και λογική. Στο Δημόσιο δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο.
-
Εγώ έναν φορτιστή 18W τον περιμένω από 11 Νοέμβρη. Στο track and trace τελευταία ενημέρωση είναι στις 16 Νοέμβρη. Ζήτησα από τον αποστολέα να εντοπίσει το δέμα αλλά ήταν αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Χθες έκανα το dispute λογικά σε καμιά εβδομάδα θα μου πιστωθεί το ποσό.
-
Το pdm δεν έχει σχέση με ταχύτητα.
-
To priority direct mail δεν είναι η μετάφραση του αλλά η αποφυγή τελωνείων που σημαίνει κάποιες επιπλέον μέρες. Όποιος δεν έχει την υπομονή ή την.πολυτέλεια να περιμένει αγοράζει από Ελλάδα. Οι διαφορές στην τιμή δεν είναι και μεγάλες για να δικαιολογούν τον 1 μήνα και το ρισκο των φόρων που μετά βγαίνει πολύ ακριβότερο.