Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Έχω 4 υπολογιστες. 2 λαπ τοπ και 2 σταθερα. Τα 2 λαπ τοπ είναι με intel και τα 2 σταθερα με amd. Eίμαι υπερικανοποιημένος και από τα 4. Στους 2 σταθερούς έχω τον amd 965 με μια HD7850 με 16gb Ram, και στον άλλον τον 7870Κ με 8gb ram. Και τα 2 έχουν ssd και τρέχουν σαν δαιμονισμένα. Αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στον υπολογιστη σας ξεκινείστε από κει. Ο σκληρός δίσκος είναι καλός για αποθήκευση αρχείων. Τίποτα περισσότερο. Θερμοκρασίες δεν υπάρχουν. Και τα 2 έχουν εξαιρετική ψύκτρα και σηκώνουν …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Κάτι κακά όρκ είδαν το πρίξελ στα χέρια ενός χαριτωμένου ξωτικού και επειδή το ζήλεψαν κατέστρωσαν σχέδιο για να του κλέψουν το πρίξελ αλλά τυχαία ένας νάνος που έκανε το τσιγάρο του στη γωνία, τα πήρε στο κράνος επειδή θυμήθηκε κάτι που έγινε πριν από 3.000 χρόνια και δολοφόνησε το ξωτικό πετώντας το πρίξελ στα σκουπιδια, οπότε περιχαρεις τα όρκ έχουν τώρα ένα πρίξελ στην κατοχή τους και βγάζουν selfie.
-
Το viber από προχθες έχει προβληματα. Κάποια μηνυματα χάθηκαν, κάποιες επαφες αλλαξαν ονομα, καποιους τους δειχνει offline ενώ μιλάνε εκεινη την ωρα, γενικα ζορίζεται. Πιστεύω είναι επειδή συνδεθηκαν πολλοι χρήστες ταυτόχρονα και πλησιάσε τα όρια του. Είναι θέμα ωρών για να στρώσει αν δεν έστρωσε ήδη.
-
-
-