Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πέρσι ο Λάσκαρης είχε την πολυτέλεια και την ευτηχία να έχει στον πάγκο τον Πρίφτη ο οποίος χρεωνόταν τις κακές ήττες. Φέτος δεν παίζει αυτό. Σαν προπονητής ο Πρίφτης δεν είναι κακός. Μην εκπλαγείς αν τον δεις σε καμια Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχει υψηλή μπασκετική παιδεία, είναι εργατικός και χαμηλών τόνων. Στον Άρη πολεμήθηκε εκ των έσω. Και πίστεψε με αδικήθηκε. Στο δια ταύτα τώρα. Εδώ και πόσα χρόνια λέμε κάνουμε μια καινούρια ομάδα; Έχει 10 χρόνια; Βγάζεις 3-4 παικτές και τους χαρίζεις. Παπανικ…
-
Μπάσκετ ξέρω. Έπαιζα σε υψηλό επίπεδο. Το κοουτσάρισμα του Δράκου πολλές φορές έχει κενά. Αν θέλεις να στο αναλύσω περισσότερο. Ο σεβασμός προς τον Δράκο εναι δεδομένος γιατι τον κέρδισε. Άλλο πράγμα όμως ο σεβασμός κι άλλο η κρητική. Κι όχι υπομονή δεν μπορω να κάνω άλλο. Τελευταίο πρωτάθλημα το 1991, τελευταίος τίτλος το 2004 και τελευταίος πραγματικός τελικός το 2006. Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν δλδ για να πούμε πως φτάνει τόσο υπομονή;
-
-
Ασε το χθεσινό είναι η χειρότερη εμφανιση ομάδας σε 2ο ημίχρονο στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια. Η δευτερη χειρότερη είναι το Ρέθυμνο κόντρο στον Ολυμπιακό πριν 2 χρονια αν θυμάμαι καλά και η τρίτη χειρότερη πάλι ο Άρης κόντρα στον Παναθηναικό στα 2 Αοράκια. Αν είχαμε Πρίφτη θα τον έπαιρναν σηκωτό από τον πάγκο. Ο Γιαννάκης έχει ασυλιά βλέπεις....
-