Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Βεβαίως. Σε πρώτη φάση επικοινωνεις με τα ΕΛΤΑ και ζητάς εξηγήσεις για την καθυστέρηση. Σου απαντάνε με ένα copy/paste μηνυμα με αρλούμπες. Κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ συμπληρώνοντας την φόρμα. Η ΕΕΕΤΤ ζητάει από τα ΕΛΤΑ να σε ικανοποιήσουν εντός 10 ημερων και να τους κοινοποιηθει η απαντηση. Κατόπιν τα ΕΛΤΑ σου λένε τις ίδιες αρλούμπες. Ξανα καταγγελία σε 2ο βαθμο στην ΕΕΤΤ αναφέρωντας πως δεν σε ικανοποιησε η απαντηση των ΕΛΤΑ. Και μετά από 3 μήνες αλληλογραφίας έρχεται ένα χαρτι από την ΕΕΤΤ …
-
Παράθεση από gvoi: “Φλάουτο Φιορεντίνα Φρέσκο Φακές (του Ολλανδού) Φυστίκια Φούστες Φενερμπαχτσέ Φωτογραφία Φώτης Φιρφιρης Φορτιστής Φλογέρες Φωτιστικά Φλοκάτη Φρόντο Φριξελ Κατι τυχαίες λέξεις που μου ήρθαν στο μυαλό απλά.- Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Εσκασάν μύτη τα €. Πρωί πρωί πήγα και τα τσιμπησα. Να μην είχαμε και CC καλά θα ήταν....
-
-
Ήδη με πήρε τηλέφωνο ο Ολλανδός 3 φορες. Την πρώτη φορά φωναζε και μιλούσε κάτι μεταξυ γερμανικών και αγγλικών. Του το έκλεισα με λίγο ειρωνία λέγωντας του πως τώρα αυτός έχει το αγγούρι στον ποπο. Την δευτερη φορά με πήρε να μου ζητήσει κατανόηση και πως αυτη τη φορά θα τηρήσει την συμφωνία. Φυσικά του είπα πως η συμφωνία ήταν άλλη και την έχει αλλάξει ήδη αυτός 3 φορες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέχομαι δουλεμα. Την τρίτη φορά με διαβεβάιωσε πως μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχω τα χρηματα στη δια…
-
Οι φακές εκεί που είναι τώρα δεν επιστρέφουν πίσω ούτε με μαμουνια, ούτε με σκουλήκια, ούτε με τον Αρχισκώληξ ρε αποστολή αυτοκτονίας. Αλλά έννοια σου και τον έκανα ήδη μάγκα. Πήγα στην τράπεζα και σφράγισα την επιταγή. Θελει δε θέλει μέχρι 19 Δεκεμβρη θα πλερούα. Καλό καλό το σκουλήκι αλλά η καλοσύνη έχει και όρια. Και στην έκθεση τον Φλεβάρη θα του χαλάσω όσες περισσότερες δουλιές μπορω ετσι από κακία και για το γαμώτο.
-
Οι Φ ακές κυνηγάνε εμένα πάντως. Ήταν να πάρω κάτι λεφτά τον Ιούνιο, μετά πήγαμε Αυγουστο, μετά Οκτώβρη, μετά Νοέμβρη (για σήμερα δλδ) και τώρα φτάσαμε στις 22 Δεκέμβρη. Τελικά οι ξένοι είναι μεγαλύτερα λαμόγια από εμάς. Αλλά δεν με ξέρει καλά ο παπάρας ο Ολλανδος. Φοβού τους έλληνες και μαλιστα τους σκουληκιασμενους .
-