Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλό το λύσε δέσε αλλά η μαγκιά είναι να κάνεις βολή στα 300μ με πλάγιο άνεμο και υγρασία πάνω από 80% και να βρεις στόχο τουλάχιστον με 1 στις 10.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τέτοιο θέλω. Αν βρεις και την έκδοση με το πτυσόμενο κοντάκιο ακόμα καλύτερα. Κι εννοείται με 5 πλήρης γεμιστήρες των 20 φυσσιγίων.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Καλημέρα καθάρματα της τρούπας.. Δίνω ένα G4 σε όποιον πάει για δουλειά στη θέση μου για ένα μήνα. ” Αν μου δώσεις G3 πάω εγώ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η πλάκα είναι πως ο ήρεμος είναι ο Τσουκαλάς.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους τους υπήκοους της τρύπας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βάζεις 200ml γράπα σε ένα μπρίκι. Προσθέτεις ένα με δύο ξυλάκια κανέλας και λίγο γαρύφαλο. Αναβεις φωτιά. Προσθέτεις 2 κουταλιές μέλι κατα προτίμηση πεύκου. Ανακατύεις πολυ καλά. Εις υγείαν!!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ότι η NL Post έχει πληροφορίες για το αντικείμενο αλλά δεν το έχει παραλάβει ακόμα από τους κινέζους.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Είναι πολυ οργανομενοι. Εντύπωση μου έκανε όμως αυτο το να ζητήσω από τα ΕΛΤΑ να κάνουν μια επιτροπή για να κρίνουν αν έχω δίκιο ή άδικο. Ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε όλο αυτό δεν ξέρω.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βεβαίως. Σε πρώτη φάση επικοινωνεις με τα ΕΛΤΑ και ζητάς εξηγήσεις για την καθυστέρηση. Σου απαντάνε με ένα copy/paste μηνυμα με αρλούμπες. Κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ συμπληρώνοντας την φόρμα. Η ΕΕΕΤΤ ζητάει από τα ΕΛΤΑ να σε ικανοποιήσουν εντός 10 ημερων και να τους κοινοποιηθει η απαντηση. Κατόπιν τα ΕΛΤΑ σου λένε τις ίδιες αρλούμπες. Ξανα καταγγελία σε 2ο βαθμο στην ΕΕΤΤ αναφέρωντας πως δεν σε ικανοποιησε η απαντηση των ΕΛΤΑ. Και μετά από 3 μήνες αλληλογραφίας έρχεται ένα χαρτι από την ΕΕΤΤ …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καταθεσή με παραθεση κάνει ομοιοκαληξία. Στο φινάλε στο πιο άκυρο νήμα του φορουμ είμαστε, ότι σαχλαμαρα μας κατέβει κάνουμε και λέμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Φλάουτο Φιορεντίνα Φρέσκο Φακές (του Ολλανδού) Φυστίκια Φούστες Φενερμπαχτσέ Φωτογραφία Φώτης Φιρφιρης Φορτιστής Φλογέρες Φωτιστικά Φλοκάτη Φρόντο Φριξελ Κατι τυχαίες λέξεις που μου ήρθαν στο μυαλό απλά.- Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Εσκασάν μύτη τα €. Πρωί πρωί πήγα και τα τσιμπησα. Να μην είχαμε και CC καλά θα ήταν....

• Nougat για το Nikel δεν θα έχει. Είναι επίσημο. Τώρα το android 8 είναι άλλο θέμα. Πιθανότατα να βγει. Είναι πολυ νώρις για να ξέρουμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ήδη με πήρε τηλέφωνο ο Ολλανδός 3 φορες. Την πρώτη φορά φωναζε και μιλούσε κάτι μεταξυ γερμανικών και αγγλικών. Του το έκλεισα με λίγο ειρωνία λέγωντας του πως τώρα αυτός έχει το αγγούρι στον ποπο. Την δευτερη φορά με πήρε να μου ζητήσει κατανόηση και πως αυτη τη φορά θα τηρήσει την συμφωνία. Φυσικά του είπα πως η συμφωνία ήταν άλλη και την έχει αλλάξει ήδη αυτός 3 φορες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέχομαι δουλεμα. Την τρίτη φορά με διαβεβάιωσε πως μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχω τα χρηματα στη δια…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οι φακές εκεί που είναι τώρα δεν επιστρέφουν πίσω ούτε με μαμουνια, ούτε με σκουλήκια, ούτε με τον Αρχισκώληξ ρε αποστολή αυτοκτονίας. Αλλά έννοια σου και τον έκανα ήδη μάγκα. Πήγα στην τράπεζα και σφράγισα την επιταγή. Θελει δε θέλει μέχρι 19 Δεκεμβρη θα πλερούα. Καλό καλό το σκουλήκι αλλά η καλοσύνη έχει και όρια. Και στην έκθεση τον Φλεβάρη θα του χαλάσω όσες περισσότερες δουλιές μπορω ετσι από κακία και για το γαμώτο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οι Φ ακές κυνηγάνε εμένα πάντως. Ήταν να πάρω κάτι λεφτά τον Ιούνιο, μετά πήγαμε Αυγουστο, μετά Οκτώβρη, μετά Νοέμβρη (για σήμερα δλδ) και τώρα φτάσαμε στις 22 Δεκέμβρη. Τελικά οι ξένοι είναι μεγαλύτερα λαμόγια από εμάς. Αλλά δεν με ξέρει καλά ο παπάρας ο Ολλανδος. Φοβού τους έλληνες και μαλιστα τους σκουληκιασμενους .

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ρεμαλιάααααα. Ξεκινησα τον καφέ Νο3.