Βάζεις το +30 μπροστά από το νουερό. Αν έχεις εγκατστημενο το number fixer το κάνει το app. Αν δεν το έχεις ή χειροκίνητα ή κατεβασε το από το store. Για το πιο πάνω δεν καταλαβα ακριβώς τι θέλεις @mcos82s
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Γιατί να πάρεις το Redmi 4 και να μην πάρεις το Μi 6? Κάνουμε οικονομία στη σύζηγό ενώ για το δικό μας τηλέφωνο είμαστε άπλες με τα prixel? Ε? Ντροπή σου Αρχισκώληξ.
Η μπαταρία με την τελευταια ΡΟM τα παει πολύ καλύτερα. Από χθες το απόγευμα που το έβγαλα από την πρίζα με 100 λεπτά οθόνη κι άλλα 25 λεπτά κλήσεων είμαι στο 58%.