Ορκίζομαι να φυλάτω πίστη εις την πατρίδα υποταγή στο σύνταγμα, τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους. Υπακοή στους ανωτέρους μου, να εκτελώ προθύμως κι άνευ αντιλογίας τας διαταγάς τους. Να υπερασμόζομαι με πίστης κι αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αιματός μου τας σημάιας. Να μην τις εγκαταλείπω ούτε να τις αποχωρίζομαι ποτέ. Να φυλάτω δε ακριβώς τους στρατιωτικους νόμους και να διάγω εν γένει ώς πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Παράθεση από LocoDiceGR: “miui 9 & nougat, εγω παντως εχω μια καψα ναι, με τετοια χαρακτηριστικα το κινητο μπορει χαλαρα να τα τρεξει.. ” Για πες μου ποια η διαφορά του ΜΜ με το Nougat και τι παραπάνω έχει το Miui 9 από το Miui 8.
Δάκτυλος πεθεράς μου ακουγεται. Οι κοντινές αποστάσεις της κατοικίας με την αγαπημένη πεθερά έχουν και παρενέργιες. Όταν η πεθερά είναι στρίγκλα - θεούσα αυτή ειναι μια από τις παρενέργιες.
Χρόνια πολλά Μάκαρε. Και κάτι που δεν ξέρατε. Σήμερα την κάνω για διακοπές. Εγώ δεν είμαι σαν όλους σας που πιάσατε τις παραλίες Αυγουστο μήνα. Εγώ θα πάω Σεπτεμβρη θα γεμίσω και το βαρέλι πετρελαιο.