Παράθεση από alnikou: “Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι εντάξει ?? Διότι μου δημιουργεί προβλημα με τα κουμπιά έντασης ξαφνικά χάνονται και πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση άλλα μετά από πέντε λεπτά πάλι χάνονται. ” Μια χαρά φαίνονται όλα. Δοκίμασες εργοστασιακές ρυθμίσεις;
Στείλτο σε μένα να το θεραπεύσω. Αφού το θεραπεύσω και στο αποδείξω σε video ή με όποιον άλλο τρόπο θέλεις (εκτός του να έρθω Κω ή κάτι επίσης κουλό) θα χορέψεις ζειμπέκικο μέσα σε ένα ταψί live streaming. Κατόπιν θα στο επιστρέψω.
Την ειδα την είδα. Αν ήταν iphone θα είχε ήδη χιλιάδες προπαραγγελίες κι ας έκανε και 5.000 Δεν θα έλεγαν "ρε τι έκανε πάλι η apple? Ζωγράφισε σε χαρτί!!!"
Καλημέρα συγχωριανοί. Είδα το mix alpha κι επαθά σοκ. Και μετά μιλάνε οι μηλαράδες για καινοτομία. Μετά τον Τζομπς ούτε τα κορδόνια τους μπορούν να δέσουν.
Αν το πρόβλημα σου προήλθε από νερό οποιαήποτε βλάβη και να εμφάνισε η συσκευή θα είναι hardware. Μην ασχολείσαι με λογισμικά. Πήγαινετο σε κάποιο κατάστημα για επισκευή. Φυσικά η εγγύηση δεν σε καλύπτει και μην ασχολειθείς καθόλου.
Αυτά είναι συνέπειες της ανυπαρξίας των συνόρων. Τα σύνορα πρέπει να φυλάσσονται 24/7/365 με κανόνες εμπλοκής. Τώρα κανόνες εμπλοκής υπάρχουν αλλά είναι κάπου σε κάποιο συρτάρι μέσα σε φάκελο με την ένδειξη "ΑΠΟΡΡΗΤΟ". Για το προσωπικο δεν το συζητώ. Φυλάνε κάποιο JCB ή Leo για να μην το κλέψουν οι αγρότες του χωριού.
Κάτι άλλο που ενδιαφέρει πολλούς. Ίσως ξανασυζητήθηκε αλλά δεν το ξέρω. Το τηλέφωνο λέει πως έχει κάμερα 48mp. Στα διάφορα φωτογραφικά app που κατέβασα όλα πάνε μέχρι 12mp. Θέμα marketing, κομμένη έκδοση, ή κάποια ρύθμιση που δεν βρίσκω;
Για να μάθαει κάποιος ελληνικά πρέπει να μάθει και γεωγραφία. Οι γνώσεις του Μπαμπινιώτη είναι μέχρι την Λάρισα. Από κει και μετά χρειαζεται μεταφραστή.
Παράθεση από apostolisni: “Καλημέρα, περιμένω από bangood ένα τηλέφωνο και μόλις σήμερα μου το βγάζει στα ΕΛΤΑ με το tracking number ότι ήταν στο ΚΑΤ και το στέλνουν στο ΚΔ Θεσσαλονίκης. Το θέμα είναι ότι η παραγγελία είναι για Πάτρα. Τα στοιχεία αποστολής τα έλεγξα και είναι σωστά. Έχετε καμιά συμβουλή; Να επικοινωνήσω με τα ΕΛΤΑ; Η να έγινε κανένα λάθος στην ενημέρωση του tracking; ” Ενα δικό μου tablet βρέθηκε στη Ρώμη. Λάθη κάνουνε σίγουρα. Το πιο πιθανό όταν είναι να πάει σε κάποια τοπικη δ…
24 μήνες Χ20€ = 480€. Σε περίπτωση που υπογράψεις και θέλεις να διακόψεις το συμβόλαιο θα πληρώσεις την υπόλοιπη διαρκεία. Αν δεν μείνεις ικανοποιημένος το πρώτο 2μηνό ή 3μηνό θα σε βάλουν να πληρώσεις το υπόλοιπό. Αξίζει το μπλέξιμο; Εσύ ξέρεις.
Θα το ζήσω κι αυτό. Όταν εγώ είχα το RN3P αυτός είχε το Pro. Όταν εγώ είχα το RN4 αυτός είχε το Mi5S, το Μι6. Μι8, Μιχ 1,2,3,4,5 κτλ. Πρώτη φορά στα χρονικά θα έχω καλύτερη συσκευή. Άντε σκώληξ και εις κατώτερα.