Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

osalonikios - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παρελέφθεί το Redmi Note 7. Σετάρισμα και τα λοιπά την Κυριακή. Την καλημέρα μου στον πιστό λαό της τρούπας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχαριστώ ευχαριστώ αν και με μισή καρδια το πήρα. Πολύ τα λοξοκοίταξα τα mi αλλά το πάπλωμα δεν ... Όπως και να χει σε σχεση με το nikel αεροπλάνο θα είναι. 36 μήνες το κρατησα. Μπορώ να πως πως τα 180€ που έδωσα στον κινέζο τότε τα έκανε απόσβεση.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα δεσποινίς Ειρήνη.

• Μπορεί να βγάλουν stable. Βεβαια stable σε nikel είναι ο ορισμός της αποτυχίας αλλά για όσους θέλουν ντε και καλά miui 11 είναι μια λύση.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι να σου αποδείξω ρε τραχανά. 174€ το έχει ο Γερμανός με ΦΠΑ γιατί δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία να ασχολούμαι με σκρουτζομάγαζα και μαιμουδορόμ, εγγυήσεις τραλαλα και δε συμμαζεύεται. Αν βγάλεις το ΦΠΑ πάει 140 και κάτι ψιλά. Τις αποδείξεις θα τις έχεις όταν έρθει το τιμολόγιο γιατί την σβούρηξα την παραγγελία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Πάλι σε Redmi θα καταλήξεις βλέπω... ” Άτιμη φτώχεια. Επεσέ εφορία τώρα και θέλουν 4.000 μέχρι 30 Νοεμβρίου. Λεφτά για τηλέφωνο θα δώσω; Παράθεση από demakhs: “GBNOTE732G κουπόνι για το redmi note 7 4/64 στα 135 ευρώ στο gearbest! ” Από Ελλάδα βγαινει πιο κάτω άνευ ΦΠΑ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το mi8 SE το είδα από κοντά και δεν μου άρεσε. Έχει 2 selfie camera οι οπίες το ασχημαίνουν. Το Pocophone ωραίο αλλά το είδα μονο σε μαύρο και το Redmi Note 7 το έιδα σε μαύρο, κόκκινο και μπλε και μου άρεσε περισσότερο από όλα στο αισθητικό κομμάτι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεκτό και κατανοητό αλλά τα +50 δεν έχουν τέλος. Θα κοιτάξω να το πάρω χωρίς ΦΠΑ, γιατί νομίζω το δικαιούμαι, κι αν μπορώ καλώς.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άλλο τσιπ το ένα κι άλλο το άλλο. Λογικό. Για την χρήση που το θέλω θα κολάει ο 660; Δεν το βασανίζω και πολύ. Τα app που χρησιμοποιώ είναι το viber, χαρτες here και google, και 2 παιχνίδια. Που και που καμια φωτγραφία και πολύ πιο σπάνια video. Video με το nikel έχω τραβήξει 4-5 φορές στα 3 χρόνια.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Α, δεν σκαμπαζεις ντιπ για ντιπ εσύ...σκας γάιδαρο λέμε!! ” Μια φορά στα 3 χρόνια παίρνω τηλέφωνο. Θα τον σκάσω τον γάιδαρο και πολύ καλά θα του κάνω. Είδα και το pocophone και το mi8 lite. Έχει κάποιο κουσούρι το mi8 lite?

• Εγώ λέω να πάρεις μια οθόνη και μια μπαταρία για το κινητό που θα έρθει να τα έχεις για ανταλλακτικά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα λουλούδια. Δλδ την mi σειρά με όριο τα 200 την ξεχναμε; Πάλι σε redmi θα καταλήξω;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω το παρήγγειλά το redmi 7. Κάτι λιγότερο από 117€. Αν περίμενα από τον Μήτσο ..... Α επίσης το nikel έχει αρχίσει και κάνει πολύ συχνά σεξ με την πρίζα. Είμαστε στις 3 φορές τη μέρα πλέον. Η μπαταρία τα έχει πάιξει εντελώς. Έχει και τα θεματάκια της η οθόνη από μια βουτιά 1 μέτρου στα πλακάκια .... οπότε κι εγώ για άλλο τηλέφωνο είμαι σιγά σιγά. Το mi play πως το βλέπετε;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δώσε μου εσύ link με τα 120 για το note και το βλέπουμε το θέμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το note 7 είναι μια κλάση πιο πάνω. Για πρώτο smartphone θα του φανεί διαστημοπλοιο. Ένα Samsung με κουμπιά έχει εδώ και 5 χρόνια λέει. Και λέει την αλήθεια γιατί όταν πήγαινε φαντάρος ήρθε να με ρωτήσει αν μπορεί να πάρει μαζί του τηλέφωνο και μου το έδειξε τότε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωραίος. Σε ύπερευχαριστώ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έχει κάτι μαγαζιά κουκουρούκου στο skroytz. Κοιτάξαμε στο mygad αλλά το πήγαν 180€. Μετά τσεκάραμε ali και διαφορα κινεζομαγαζα. Πιο οικονομικό βγαίνει στο gearbest. 120€ Στο bg είναι κάπου 130€. Είπα μήπως με κανα κουπόνι γλυτωσουμε κανα €. Αν βρεθεί καλώς. Έτσι κι άλλιως το 20ρικό εγώ θα του το βάλω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδάκια. Ένας γείτονας εδώ θέλει να πάρει το redmi 7. Kοιτώντας εδώ κι εκεί καταλήξαμε στο gearbest. Μια επαναληψή γιατί έχω να παραγγείλω κάτι από Gearbest εδώ κι 3 χρόνια. Priority line είναι η χωρίς τελωνείο αποτολή; Και δεύτερο; Υπάρχει κανα κουπόνι να του ρίξουμε την τιμή λίγο ακόμα; Φτωχαδάκι μέχρι αηδίας είναι. 22 χρόνων και θα πάρει το πρώτο του smartphone.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σεπτέμβρη έχω 2 δικαστήρια. Στις 19 και στις 26. Δεν προλαβαίνω να φύγω. Ίσως βέβαια να φύγω και στις 29. Να μαζέψουμε και κανα € πρώτα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα. Τα κεφάλια μέσα. Επιστροφή στην τρύπα. Διακοπές τέλος. Κατα τον Οκτώβρη πάλι.