Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• φιλε πςντως λογικα δεν ειναι θεμα.μικροφωνου μηχανικο.γιατι εγκατεστησα την καινιυργισ την rom τα πρωτα δυο τηλεφωνα με ακουγαν και μετα παλι τα ιδια

• τι θέλει αλλαγμα;;γτ ίσως έχεις δίκιο γτ προχθες π το ανοιξα μ ένα φίλο για να το δούμε κ καθαρισαμε λίγο το μικρόφωνο..μετά σαν ν έπιανε λίγο αλλά μτ χάθηκε ξανά.περίεργα πράγματα γενικως

• παντως φίλε έκανα τα τεστ με τα μικρόφωνα..και το main μικρόφωνο δεν με ακουει

• φιλε πες μου ακριβώς με όνομα ποια τεστ να κάνω γτ κάθε άλλου είναι διαφορετικα

• Οχι κανονικά μιλάω στο μικρόφωνο της κάτω πλευράς κ μ μεγάφωνο.

• (Hidden Content)Καλησπέρα παιδιά,θα αναφέρω κάτι που έχει πολύ συζητηθεί και δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση.Πρώτον εχω το κινητό red mi note 3 το οποίο το αγόρασαν το φλεβαρη με αυθεντική stable rom china.Μου έβγαλε ένα πρόβλημα με το καιρό.Το πρόβλημα ήταν ότι το μικρόφωνο δεν δουλευε και δεν με ακουγανε ενώ εγώ τους ακουγα.όταν όμως έβαζα σε λειτουργία μεγαφώνου με ακουγανε κανονικά. Μετά επιχείρησαν να κάνω unlock το κινητό το έκανα και έβαλα την προτελευταία gtv ελληνική rom.όλα καλά με την καιν…

• Μικροφωνο red mi note 3

iiordani - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

τελικα τ εφτιαξα..ηθελε κωδικο απο το mi account που ειχα.δεν μ λες το προβλημα συνεχιζει.απλα παρατηρησα οτι αν τ βαζω σε μεγαφωνο μ ακουνε

Μήνυμα

αδερφε δυσκολα μου ζηταει κωδικο της miui οταν παω να κανω reset και ςγω δεν εχω account!και δεν με αφηνει

Μήνυμα

Αν κανω χανω αρχεια και τα λοιπα.οχι δεν δοκιμασα..να κανω δηλαδη;

Μήνυμα

ευχαριστω εκ των προτερων. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22811/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22812/

Μήνυμα

Καλησπερς παιδια,εχω παρει xiaomi απο vickmall.εχει καπου 7 μηνες.το μικροφωνο εχει προβλημα.δςν με ακουνε αλλα τους ακουω.επειδη ειμαι αρκετα ασχετος με τα xiaomi. Θελω βοηθεια.ακουσα οτι ειναι θεμα της rom.μ πορειτε να μου δωσετε μια απαντηση.ευχαριστω