Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕίχα 2 επιλογές κάμερα οπισθοποριας με όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια σε ένα αυτοκίνητο 4,97 μήκος η navigation επέλεξα την κάμερα μιας και το σύστημα υποστήριζε car play Mirrorlink Androidauto το car play δουλεύει με το iPhone το Mirrorlink δούλεψε με το Samsung A5 με το mi6 όχι και το έβαλα και σε Mercedes πάλι τα ίδια έλεγε. Οπότε έχω 2 λύσεις περνώ το iPhone πίσω και ένα απλό για την δεύτερη κάρτα της δουλειάς δηλαδή πισωγύρισμα η περνώ ένα δικά το ξανά γιατί αυτοκίνητο δεν παίζει να αλλάξω
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜόλις έφυγα από Citroen το αποτέλεσμα ήταν να φύγω με την ουρά στα σκέλια με ένα Samsung a5 μόλις το έβαλε πάνω του ζήτησε αποδοχή για μεταφορά αρχειων =============== Φεβ 7th 2018, 7:33pm =============== Πάω για αλλαγή τηλεφώνου Samsung s8 plus η Google pixel 2 XL το πρόβλημα είναι ότι το mi6 δεν έχει το προτοκολλο mirrorlink
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣτο Mirrorlink. com έχει συμβατά αυτοκίνητα και συσκευές υπάρχει το αυτοκίνητο μου μέσα Citroen spacetourer και από συσκευές πολλές Fujitsu HTC Huawei LG Samsung Sony αυτές έχει μόνο και το Android Auto δεν υποστηρίζεται.
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΆκυρο τρελό φίλε μου αν γκουγκλαρεις mirrorlink.com θα δεις συμβατά αυτοκίνητα και συσκευές το xiaomi απλά δεν υπάρχει κινέζικα πολυτελείας
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΑπλά έκανα λάθος επιλογής συσκευής μετά από 10 χρόνια ios κατάλαβα τι είχα και τι έχω πρώτη και τελευταία στο άχρηστο αυτό λογισμικο
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΤο Bluetooth δουλευει με το αυτυκινητο
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣε τηλεόραση LG μόνο με ασύρματη μετάδοση και οχι συνέχεια με ασύρματο εκτυπωτή με το app της cannon
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαphotos.app.goo.gl/eGoeUer6KohnciC92ο
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν κάνει τίποτα αυτο
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν μπορώ να το συνδέσω στο αυτοκίνητο Citroen spacetourer 10/2017 ούτε με mirrorlink ούτε με android auto το έχω συνδέσει μόνο με iPhone και carplay
-
Χρειάζομαι βοήθεια
ze_rive - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΧρειάζομαι βοήθεια έχω πάρει το mi 6 είμαι έτοιμος να το πετάξω στον τοίχο.