Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις!

• Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Θα σου κάνω 2 συμπληρωματικές (χαζές) ερωτήσεις αν μου επιτρέπεις. Πρώτον από τα links των οδηγών αν καταλαβαίνω σωστά πρέπει να ακολουθήσω αυτό το οποίο είναι σημειωμένο με πράσινο; Ρωτάω γιατί δεν βλέπω πουθενά τους όρους official / unofficial που βλέπω σε άλλους οδηγούς παραπάνω. Δεύτερον διαβάζοντας στα γρήγορα τον οδηγό, είδα ότι το κινητό πρέπει να είναι φορτισμένο στο 75% τουλάχιστον αλλά το δικό μου φορτίζει max στα 60%. Μπορώ να το έχω σ…

• Καλημέρα σας, Δεν γνωρίζω εάν είναι το σωστό μέρος για να ζητήσω βοήθεια σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω (εάν όχι παρακαλώ ενημερώστε με σε ποια ενότητα πρέπει αν αναρτήσω την ερώτησή μου). Τον Σεπτέμβριο αγόρασα από το website Vickmall ένα Xiaomi Redmi 3S με το οποίο δεν αντιμετώπισα αρχικά κανένα θέμα. Εδώ και 3 ημέρες το κινητό δεν φορτίζει πάνω από 60% και για να φτάσει σε αυτό το ποσοστό κάνει πάρα πολλές ώρες. Χρησιμοποιώ τον φορτιστή της Xiaomi αλλά δοκίμασα και άλλους για να αποκλείσω τ…