Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Led φωτισμός

Vas24 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Εγώ την έβαλα λίγη βοήθεια πήρα του τύπου που να βρω to site ποια ρομ να βάλω...! Ντάξει δεν έχω πρόβλημα να είναι πράσινο απλά είπα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που το αλλάζει αλλιώς είναι κομπλέ! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και παίζει να σε κούρασα και λίγο με το θεματάκι!

• Led φωτισμός

Μήνυμα

Ο οδηγός που ακολούθησα ήταν: Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11311/

• Led φωτισμός

Μήνυμα

Ναι είχα και μία βοήθεια είναι η αλήθεια!!! developer είναι η ρομ που έβαλα! Α και κάτι ακόμα που πρόσεξα στο Messenger αν κάποιος μου στείλει μια φωτογραφία στο chat αργεί πάρα πολύ να την εμφανίσει και αν την ανοίξω δεν την ανοίγει...παίζει να φταίει το messenger γι'αυτό ή δεν ξέρω και εγώ τι?

• Led φωτισμός

Μήνυμα

Λοιπόν αρχικά δεν είμαι σίγουρη για το αν είναι η stable ή η developer, πως μπορώ να το δω? Αυτό με την μουσική είναι οκ τώρα . Thaaanks για το help

• Led φωτισμός

Μήνυμα

Καλησπέρα! Έχω μερικές απορίες. Αρχικά το Led φωτάκι...ενώ από τις ρυθμίσεις έχω σε ειδοποιήσεις μηνύματα και κλείσεις τα χρώματα μπλε, λευκό και κυανό, όταν μου έρχεται ειδοποίηση από το messenger το εμφανίζει με πράσινο led φωτάκι, μηπως γίνεται να το αλλάξω από κάπου? Επίσης όταν κατεβάζω την μπάρα η οποία έχει τα wifi-φακός-δεδομένα κλπ πάνω από αυτά έχει μια γραμμή αναζήτησης μπορώ με κάποιον τρόπο να την βγάλω? Και τελευταία είναι οτι όταν μπαίνω στη μουσική μου βγάζει κάτι κινέζικα και λέ…

• εικονίδια messenger

Μήνυμα

Το βρήκα τελικά αυτό για το messenger πως γίνεται!!! Ευχαριστώ πολυυυ για την απάντηση

• εικονίδια messenger

Μήνυμα

Το redmi note 2 έχω sorry που άνοιξα θέμα σε λάθος κινητό . Βασικά το άνοιξα το θέμα γιατί έψαξα λίγο και δε βρήκα απάντηση για το εικονίδιο, μήπως θα ήταν εφικτό να μου στείλεις κάποιο λινκ στο οποίο να μπορέσω να βρω τη λύση?

• εικονίδια messenger

Μήνυμα

Γειά σας και από εμένα, σήμερα έκανα με επιτυχεία την καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής rom (και ευχαριστώ τα άτομα που είχαν τον οδηγό ) και κατέβασα και κάποιες εφαρμογές που ήθελα..μία από αυτές είναι και το messenger στο οποίο όταν μου στέλνουν μήνυμα δεν μου εμφανίζει το στρόγγυλο εικονίδιο που βγάζει σηνύθως όταν μιλάς με κάποιον και με αναγκάζει να πάω στην εφαρμογή να την ανοίγω και να βλέπω ποιος μου έστειλε μήνυμα. Επίσης στη μπάρα εργασιών μου λέει π.χ οτι έχω 3συζητήσεις ενεργές αλλά …