Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Δεν υπαρχει αντιστοιχη ρυθμιση για HDMI settings ? Οπως υπήρχε στο προηγούμενο μοντέλο για best Frame rate...

• Ok αν κ εκανα factory reset λες να κανω μερικες επανεκκινησεις κ μετα ξανα factory reset ?

• Καλησπέρα Όταν συνδέω τα Bluetooth ακουστικα μου με το Xiaomi TV BOX S o ήχος έχει μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την εικόνα στην τηλεόραση. Δοκίμασα κ τα 2 ζεύγη bluetooth ακουστικων, ενα Celly και ένα Sony. Δοκίμασα επίσης και να κάνω τη συσκευή Factory reset μετά την αναβάθμιση σε Android 9 και πάλι τα ίδια. Η μόνη περίπτωση που δεν έχει καθυστέρηση είναι στο mx player όταν επιλέγω SW αποκωδικοποίηση ήχου. Στο Netflix όμως k youtube δεν έχει τέτοια επιλογή. Καμιά ιδέα ?

• Κινέζικη ROM

brees21 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Σας ευχαριστω ολους, ακολουθησα τις συμβουλες σας και τα καταφερα. Αν μπορειτε λυστε μου μια απορια. Γιατι βαζουν ψευτορομ στα κινητα ? Κ αυτη που ειχα τι Ρομ ηταν ?

• Κινέζικη ROM

Μήνυμα

Με βαση αυτη που εχω μπορω να περασω την Xtrv αρομα 9 στο Redmi pro ? ποια η διαδικασια ?

• Κινέζικη ROM

Μήνυμα

Ναι αλλα δε θα εχω nougat ...

• Κινέζικη ROM

Μήνυμα

Καλησπερα Είμαι newμπης με αυτα, έχω περίπου ενα χρονο το redmi pro με την 8.0.1.0.0(ΜΗQCNDG) . Θελω να την αλλάξω και να βάλω την Miui 9 τη κινεζικη. Η κινεζικη υποστηριζει playstore? Eχει τα μενου στα Αγγλικα ? Εχει κ τα Ελληνικα σαν γλωσσα πληκτρολογησης τουλαχιστον ?