Περασα την αρχική miui 9 που είχε βγει και την 8.5 και την .EU και άλλες ποιο παλιές και δεν άλλαξε κάτι. =============== Δεκ 20th 2017, 12:46pm =============== kvyrs μηπως βρηκες καμια λυση , εχω δοκιμασει τα παντα και δεν δουλευει τιποτα
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι κάτι hardware γιατί αυτό έγινε ξαφνικά μετά από την τελευταία weekly Dev αναβάθμιση σε official κινέζικη ROM επίσης οι SIM και οι 2 αναγνωρίζονται κανονικά αλλά δεν γίνονται activate λογικά γιατί δεν στέλνει service SMS επειδή δεν έχει σήμα οπότε πιστεύω ότι ίσως είναι bug γιατί όταν προσπαθώ να αλλάξω ρυθμίσεις με *#*#4636#*#* δεν με αφήνει. Τέλος όταν προσπαθώ να αλλάξω ρυθμίσεις usb στα developer options μου πετάει ένα error the device is temporary restricted κα…
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και εχω δοκιμασει τα παντα που εχω βρει σαν προτασεις σε ξενα φορουμ. Κανεις dev που να μπορει να δωσει καμια συμβουλη οσον αφορα το σε ποιο αρχειο μπορουμε να αλλαξουμε ρυθμησεις ετσι ωστε να κανουμε force το radio να ειναι παντα on ?