Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.
-
Παράθεση από Bodai: “Σϊγουρα με την ελληνική θα δεις διαφορά. Ενας Θεός μόνο ξέρει τι bug έχει η rom της συσκευής σου για να σου βγάζει η εφαρμογή ότι έχει wakelock το system. Μάλλον δεν πέφτει σε deep sleep το soc αλλά λίγα μπορεί να κάνει ένας απλό χρήστης για το ρπόβλημα αυτό.. ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Alogataris: “Μήπως άν βάλω την ελληνική ROM με βάση το guide θα φτιάξει ? ” Αναμφισβήτητα ΝΑΙ!! Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικο το κινητό σου! Βάλε την Ελληνική ρομ να ησυχάσε…
-
Καλησπέρα στα παιδιά Εδώ και 3 μέρες έγινα κάτοχος ενός redmi note 2 prime απο ένα μεταπωλητή απο Κίνα. Ένω στην αρχή είχα καταενθουσιανθεί για το κινητό το μόνο που με δυσαρέστησε είναι η διάρκεια της μπαταρίας που δεν κρατάει όσο θα περίμενα και εδώ έρχετε η απορία μου. Απ'ότι βλέπετε στα screenshots έχω κατεβάσει μονο το messenger,snapchat και το mozilla και ενώ το κινητό την περισσότερη ώρα ήταν κλειδωμένο έχασε περίπου 20% της μπαταρίας που μου φαίνεται αρκετά πολύ σε wakelocks ενώ αν το χρ…