Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• CANT UPGRADE MY MI4c SOFTWARE [SOLVED]

ps138 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

ΠΟΙΑ ROM εν τέλη πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω για να είναι μπόμπα ; stable developer custom ? δεν εχω καταλάβει την διαφορά και είναι πολλές . τι μου προτείνετε ;

ps138 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

THANKS

ps138 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

την εκανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ update Παιδια . ειστε οι καλυτεροι. Εver > πλζ στείλτε μου τα Facbook σας και πειτε μου αν είστεοντά στα ιωάννινα να κεράσω καφέ. μπορείτε ΤΕΛΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΑ ROM εν τέλη πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω για να είναι μπόμπα ; stable developer custom ? δεν εχω καταλάβει την διαφορά και είναι πολλές . τι μου προτείνετε ;

ps138 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

το κινητό είναι το mi4c και φοράει MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.4.0.0(LXKCNDG)

ps138 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων. είναι 4 η ώρα . Please show mercy and someone tell me αν γνωρίζει κάποια λύση. Εχω αγοράσει ενα xiaomi mi4c με ελληνική ROM εγκατεστημένη απο την εταιρία που το αγόρασα. Η εγγύηση τελείωσε και τώρα θέλω να βάλω την Updated stable rom που δεν με άφηνε να αναβαθμίσω αυτόματα μέσω updater Δοκίμασα μέσα απο τον Updater να κάνω επιλογή στο select update package. και μου λέει "cant veriy update couldnt verify update package" Επίσης με MiFlas…