Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Μήπως ΑΥΤΟ βοηθήσει;” Καλημέρα Οντως βοηθησε απλα στο δικο μου Developer δεν υπαρχει αυτη η επιλογη Use legacy DHCP client Ενεργοποιησα την δευτερη και μπορω να δωσω ιντερνετ μεσω Bluetooth. Το hotspot παρουσιάζει παλι το ίδιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ναι, σωστό είναι, η ρομ είναι official οπότε εάν φταίει η ρομ τότε μιλάμε για πιθανό bug...με άλλη κάρτα sim να δοκίμασες να δεις ένα κάνει το ίδιο ?” Ναι το δοκίμασα και απο διαφορετικη εταιρεία κανει το ιδιο Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?” Πιστεύω να ειναι ΟΚ3ec30f603570cc095961a207981b8af5.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με το Hotspot
ΜήνυμαΕιμαι κάτοχος ενος ΜΙ ΜΑΧ 2 Οταν ανοιγω το Hotspot οι συσκευές συνδέονται αλλα η συνδεδεμενη συσκευή δεν εχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk