Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Ακριβώς.... 0....αυτό θα γίνει... Θα μπει νανο με 4g για να έχω και την θύρα ελεύθερη για sd
-
Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.... Το έκανα και μου έδειξε ότι δεν μπαίνει... Φταίει όντως η σιμ??? Είναι από τις πρώτες σιμ κομμένη την έχω από τα 14 και είμαι 25
-
Όπως έγραψα το κινητό κρατάει τόσο χωρίς χρήση... Με κανονική χρήση κρατάει 12 ώρες με το ζόρι και αν το δουλέψω λίγο παραπάνω κρατάει κάτι ώρες... Το βγάζω από τον φορτιστή και πέφτει 6% μέσα σε ένα 45λεπτο... Με τα άλλα που γράφω τι γίνεται?
-
To mediatek έχω φίλε μου... Απλά φίλος μου έχει το ίδιο και του κρατάει μιάμιση μέρα η μπαταρία =============== Σεπ 20th 2017, 12:31am =============== Να και η screenshot
-
Γειά σας παιδιά... Θα ήθελα με την σειρά μου να ρωτήσω κάποιες απορίες σχετικά με κάποια προβλήματα που έχω... Κάτοχος ενός xiaomi redmi note 4... Το έχω σχεδόν ένα μήνα και από την στιγμή που το πήρα η μπαταρία του κρατάει με το ζόρι μιάμιση μέρα εφόσον το απενεργοποιησω το βράδυ... Διάβασα ότι λόγω παλιάς σιμ η συσκευή δεν μπαίνει σε deep sleep mode... Ισχύει?? Σήμερα το τηλέφωνο εκεί που σκρολαριζα στο Facebook έκλεισε μόνο του ξεκίνησε να ανοίγε κόλλησε και έδειχνε μόνο το logo Mi καθώς ανέβ…