Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Κατάφερα και το άνοιξα και λειτουργεί! Σε ευχαριστώ που έκατσες και ασχολήθηκες με το πρόβλημα μου τέτοια ώρα Αύριο θα κάνω και αυτά που μου έστειλες και θα επανέλθω αν έχω κάποια αποροία ή πρόβλημα. Σε ευχαριστώ και πάλι!

• Δεν κλείνει, προσπάθησα να το κλείσω έχει κολλήσει στην οθόνη που ανέφερα. Το έχω βάλει πόση ώρα για φόρτιση τίποτα... Δυστυχώς για ποια rom έχω δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν την θυμάμαι απ' έξω... Έχω σίγουρα μέχρι το τελευταίο update που παίρνει το κινητό μου και δεν το έχω πειράξει ποτέ με boot κτλ γιατί δεν είμαι μεγάλος γνώστης.

• Καλησπέρα σας, είμαι κάτοχος του Redimi note 4, πριν από λίγες ώρες και καθώς βρισκόμουν στον δρόμο και χρησιμοποιούσα το google maps ξαφνικά το κινητό μου έκανε restart, να σημειώσω ότι ήμουν στο 27% της μπαταρίας. Από εκείνη την ώρα έχει μείνει στην αρχική οθόνη με το logo της xiaomi και το εικονίδιο που λέει powered by android. Φορτώνει αλλά δεν κάνει κάτι άλλο έχει κολλήσει εκεί, ούτε ανάβει κάποια ένδειξη αν το βάλω στην πρίζα. Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να το πάω …