Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο umidigi power ήρθε κουτρουβαλώντας, μέσα σε 12 μέρες από το banggood, πήγα να το πάρω κ έφαγα πόρτα από τα ελτα...να περάσω αργότερα λέει...άκου κει...αργότερα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ ταχύτης, η αλήθεια, με χαρακτηρίζει...πιο γρήγορος κ απ' τον μπιπ μπιπ, τον Λούκυ Λουκ (που ναι πιο γρήγορος κ απ' τη σκιά του), τον Φου Δου στα φόρτε του κ δε συμμαζεύεται!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟχι ρε τραχανά, τόσο θέλω για να επανέλθω σε σούπερ φόρμα. Αφου τους έχω ήδη και ... απέχων!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣε ένα μηνάκι θα είμαι πανέτοιμος για μάχες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτον 2ο αγώνα του Λου Τσου Λου, πήγα οργανωμένος σήμερα, όπου μετά από μια περίτεχνη ενέργεια μιάμισης ανάποδης στροφής και χτυπήματος της μπάλας με το τακουνακι, απέκτησα ένα μιιιικρο τραβήγματακι στον προσαγωγό....Ο ελαστικός επίδεσμος που χα φορέσει στον αστράγαλο για την αποφυγή διαστρέμματος, δε βοήθησε καθόλου μα καθόλου! uBQnpnoDkgBwQXVaA
-
Το tracking number στο banggood, στο δίνουν μόλις στείλουν το πακέτο σου κ δεν αλλάζει στην πορεία. Η μονη περίπτωση να μην πάρεις tracking number τέτοιου τύπου, είναι να μην έχει επιλεγεί η μέθοδος pdm. Όλα τα πακέτα από banggood, ερχονται από 12-20 μέρες. Για του λόγου το αληθές, ένα φρεσκο, για το οποίο η παραγγελία έγινε στις 22 ή στις 23 του μηνός! forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…5e9d3efbf8d8141d05dc3b1e2
-
Μητσουυυυυ, θέλου κι γου να την μιγαλώσου ρέι... ...polaris!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑμερικάνε, μηπως ήταν ΠΡΙΖΟΛΑ ΑΜΜΟ ΧΩΣΤΟΥ?? Έχει κανείς, τεκμηριωμένη, άποψη για το χτεσινό "αγωνιστικό" συμβάν στην f1?
-
Για polaris ντεν εκι γκιοργο-μητσου?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Θα πάρω καράβι και θα έρθω αεροπορικός !! ” κώς Τάκη μ', κώς!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠέφτει κομμάτι μακριά.η Κως για σένα κουραμπιέ...άστα ψοφια...12 ώρες στο καραβι με την οικογένεια, δε θα την παλέψεις με την καμμία!
-
Magic WormHole
Μήνυμαάλλος απο δω, ρε, τι σας έχει πιάσει όλους? (manges, δεν ξέρω αν το προσέξατε, η τρούπα τα χει 4000 ... ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ!!)
-
Magic WormHole
Μήνυμαέτσι μάλιστα, αυτή είναι...σοβαρή πρόταση. όχι σαν τους άλλους τους χλεχλέδες, που επειδή μ' έχουν άχτι, με προτρέπουν να τρουπώσω μέσα στα παγάκια και να παγοκολωνιάσω!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν πάτε καλά εσείς οι δύο...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπ' τη λεκάνη μέχρι τα δάχτυλα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠοιο είναι το μεσαιο πόδι!?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από demakhs: “Ναι, σωστά, αλλά έβαλα δύο γκολ!! ” Με ποιό Καπή παίξατε; Καλημέρα ” ΚΑΠΗ ΚΑΠΗ δεν ήτανε... Μου ποναν' τα πόδια ρεεεε!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι, σωστά, αλλά έβαλα δύο γκολ!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆστα τρίκυκλε, αστα... Τα 15-20 χιλιάδες βήματα τα χω για πλάκα, σήμερα όμως που πήγα να παίξω 5x5 μετά από κάτι χρόνια, τον είδα τον ουρανό σφοντύλι!!!